STRAVIČNA TRAGEDIJA NBA KOŠARKAŠA: I majka i brat mu preminuli od koronavirusa! Njegov bolni krik cepa srca!
Sebastijan Telfer je izgubio brata i majku od koronavirusa, Foto: EPA/jason szenes

Užas

STRAVIČNA TRAGEDIJA NBA KOŠARKAŠA: I majka i brat mu preminuli od koronavirusa! Njegov bolni krik cepa srca!

U razmaku od samo mesec dana su preminuli oboje

Objavljeno:

Nekadašnji NBA košarkaš Sebastijan Telfer izgubio je dvoje najbližih ljudi od koronavirusa, pošto je posle brata, preminula i njegova majka.

Njegov brat Den Tarner je preminuo od posledica bolesti Covid-19 28. marta, a 27. aprila je objavljeno da je umrla i njegova majka Erika.

Iako nije objavljeno šta je uzrok smrti pretpostavlja se i da je u njenom slučaju smrt nastupila jer organizam nije uspeo da se izbori sa koronavirusom, pošto je od ranije bilo poznato da je i ona zaražena.

Tome svedoče i reči i rođaka porodice Telfer, takođe bivšeg košarkaša Stefona Marberija, koji je pre nekoliko nedelja rekao da se Erika Telfer bori za svoj život usled zaraze koronavirusom.

- Dajte mi da vidim te rendgenske snimke. Ja nisam ekespert, samo nas ovo boli - zakukao je Sebastijan Telfer putem društvenih mreža.

Objava Telfera na Instagramu
Objava Telfera na Instagramufoto: Printscreen/Instagram

On je svojevremeno 2004. godine bio izabran kao 13. pik na NBA draftu, a sredinom prošle godine je osuđen na 3 i po godine zatvora pošto je prekršio uslovnu i po drugi put u životu je bio uhvaćen sa punim pištoljem u svom autu prilikom zaustavljanja od strane policije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.