30.000 DINARA ZA DVE PICE: Hit priča o Kvinsiju Mileru zbog koje ćete se smejati danima!
Mileri i Cirbes, Foto: Starsport©

šou

30.000 DINARA ZA DVE PICE: Hit priča o Kvinsiju Mileru zbog koje ćete se smejati danima!

Bivši saigrači u Crvenoj zvezdi

Objavljeno: 10:57h

Košarkaš ruskog Jeniseja Nikola Rebić prisetio se vremena provedenom na Malom Kalemegdanu, a posebno je bila intersantna anegdota sa Kvinsijem Milerom.

Zvezda je bila prvi klub Amerikanca u Evropi, pa mu je malo trebalo da se privikne na život u Srbiji. Rebić je ispričao priču kada je Miler mogao da plati dve pice 30 hiljada dinara.

- Ja sam ga vozio na prvih nekoliko treniniga, a to mu je bilo prvi put da se nalazi u Evropi. Čovek nije imao pojma o novcu i koliko ovde šta košta. Posle jednog treninga vraćao sam ga kući, a on je bio prilično gladan, pa je hteo da odemo na picu.

foto: Saša Pavlić Koky

Otišao je prvo do bankomata, jer nije imao novac kod sebe, a podigao je maksimalno koliko je moglo - 30.000 dinara i sa tih 30 hiljada je došao da naruči dve pice, koje sam mu ja naručio, pošto nije znao jezik, a kada je trebalo da plati, dao je svih 30.000 dinara i stavio ih na pult, ali sam ja rekao "čoveče, šta to radiš, mnogo je to" i izvadio sam jednu crvenu i dao gospođi koja je radila tu - priseto se Nikola Rebić za Techsportserbia.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.