A, BILO JE I VREME: NBA ligaši konačno počinju sa treninzima!
Foto: AP/Julio Cortez

rešenje

A, BILO JE I VREME: NBA ligaši konačno počinju sa treninzima!

Mnogi su ovakav potez NBA lige shvatili kao korak bliže nastavku i završetku sezone, ali trenutno ne postoji nikakva indikacija ka tome kada bi mogla i da li će se sezona nastaviti

Objavljeno:

NBA liga je donela odluku da će njeni igrači moći da se vrate na teren već od petka, prenosi ESPN.

Od 1. maja biće dozvoljeno svim ekipama da otvore svoje ustanove svojim igračima koji će moći da treniraju u određenim uslovima.

To će, doduše, biti moguće samo ekipama koje se nalaze u državama koje ne planiraju da povećaju mere socijalnog distanciranja zbog pandemije koronavirusa.

Ekipama će, i pored mogućnosti da treniraju, biti onemogućeno da to čine u grupama, a i pored toga odreženi generalni menadžeri, piše ESPN, nisu ubeđeni da je ovakav potez u skladu sa potrebnom sigurnošću.

foto: Logo

Što se tiče igrača koji se nalaze u državama koje neće biti jedne od onih u kojima će ovakav vid treniranja biti dozvoljen, navodi se da će NBA i za njih pronaći rešenje.

Mnogi su ovakav potez NBA lige shvatili kao korak bliže nastavku i završetku sezone, ali trenutno ne postoji nikakva indikacija ka tome kada bi mogla i da li će se sezona nastaviti.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.