NI RUKU MI NIJE PRUŽIO, SAD ĆU DA GA POJEDEM: Nova anegdota o košarkaškoj brutalnosti Majkla Džordana!
Majkl Džordan, ilsutracija, Foto: EPA/Julien de Rosa

bolje da ga nije naljutio

NI RUKU MI NIJE PRUŽIO, SAD ĆU DA GA POJEDEM: Nova anegdota o košarkaškoj brutalnosti Majkla Džordana!

- Posle nekoliko nedelja sezona je počela i Bulsi su došli u Sijetl

Objavljeno:

Majkl Džordan nije bio ovako aktuelan od okončanja profesionalne karijere i malo po malo isplivavaju nove anegdote sa njim u glavnoj ulozi.

"PlayersTribune" je preneo još jednu u nizu i to o prvom sudaru Letećeg sa još jednim velikanom - Gerijem Pejtonom.

- Tek sam došao u ligu i igrala se predsezona. Tada Džordan još nije imao titulu, gubili su od Pistonsa i svi su govorili o njegovoj veličini, a meni je kroz glavu prolazilo 'Ma nemoguće da je toliko dobar'. On je sedeo na klupi, a ja sam ubacivao koš za košem i terorisao Armstronga i posle 19. ubačenog poena počeo sam da vređam čitavu klupu Bulsa, a posebno Džordana. Nisam imao pojma da je to samo predsezona i da Majkl to uopšte ne igra.

- Posle nekoliko nedelja sezona je počela i Bulsi su došli u Sijetl. Majkl nije hteo ni da mi pruži ruku, samo je rekao:'Ostavite je****g rukija meni. Sj****u ga'. Pomislio sam 'neka dođe', a kada je utakmica počela Majkl je pogodio jedno šest šuteva u nizu, ja sam napravio dva faula i završio na klupi, a on je postigao 33 poena. Pred kraj utakmice je samo prišao klupi i rekao mi: 'To ti je jer pričaš razna sr**a tokom predsezone" - rekao je Geri.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.