GUROVIĆ SLUŽI KAZNU ZA PREBIJANJE ŽENE BEZ NANOGICE: Ima pravo i na šetnju, a uskoro će biti i na poslu?
Milan Gurović, Foto: Starsport©

takva je situacija

GUROVIĆ SLUŽI KAZNU ZA PREBIJANJE ŽENE BEZ NANOGICE: Ima pravo i na šetnju, a uskoro će biti i na poslu?

Gurović je, kako je "Blic" pisao pre dva i po meseca, odložio početak služenja kazne kućnog zatvora

Objavljeno:

Milan Gurović (45), košarkaški as koji je sredinom decembra priznao da je pretukao suprugu Tanju i maloletnu ćerku, i za to pravosnažno osuđen na deset meseci kućnog zatvora, nedavno je započeo sa izdržavanjem kazne.

On je služi u svom domu u Beogradu, bez nanogice, i u kućnom zatvoru biće do februara naredne godine, prenosi "Blic". Kao i svi osuđeni na meru kućnog zatvora, i Gurović ima pravo na dva sata šetnje tokom dana. Zbog opšte situacije trenutno ne ide na posao, ali kad uslovi dozvole, i to će mu biti omogućeno.

Gurović je, kako je "Blic" pisao pre dva i po meseca, odložio početak služenja kazne kućnog zatvora, Naime, on se tada obratio Trećem osnovnom sudu u Beogradu, koji je potvrdio sporazum o priznanju krivice Gurovića sa nadležnim tužilaštvom. Bivši košarlaški as je tada podneo molbu za odlaganje kazne i zahtev da kaznu ne izdržava u stanu svoje majke u Novom Sadu, kako je prvobitno dogovoreno, već u Beogradu, što mu je odobreno.

Kako je Gurovićev branilac Zvonko Radovanović tada objasnio za "Blic", njegov klijent je zatražio da "mesto izvršenja" prebaci iz Novog Sada u Beograd, zbog posla.

- Gurović je poslodavac, ima svoj klub u Beogradu i završava halu. U toj hali trebalo bi da ima i stan i moguće je da će tražiti da kaznu izdržava u Beogradu, da ne bi svakog dana putovao iz Novog Sada. On ima pravo da radi, da odlazi na posao i to bi mu bilo lakše iz Beograda nego iz Novog Sad - rekao je tada Gurovićev branilac.

Prijavila ga supruga

Bivši košarkaški reprezentativac, koji je tokom karijere nosio dresove oba večita rivala, ali i brojnih inostranih klubova, u žižu javnosti ponovo je dospeo u decembru 2019. godine nakon što ga njegova supruga Tanja prijavila da je tukao nju i njihovu maloletnu ćerku.

Priveden je po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva zbog sumnje da je u porodičnom stanu koji se vodi na njegovu suprugu Tanju nasrnuo na nju i njihovu maloletnu ćerku. Tanja je na saslušanju u policiji rekla da ju je suprug udarao pesnicom po glavi, da je pala i da je Milan nastavio da je bije. Prema njenim rečima, reagovala je njihova maloletna ćerka Milica, uplašena za majku. To je dodatno iznerviralo Milana, navela je Tanja, pa je ćerka izvukla "deblji kraj", povređen joj je nos.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.