DE KOLO O ŽELJKU OBRADOVIĆU: Ponekad deluje da poludi i viče! On se nikad ne predaje!
Nando de Kolo i Željko Obradović, Foto: Printscreen/Youtube/sensiblex

Zna da je to dobro

DE KOLO O ŽELJKU OBRADOVIĆU: Ponekad deluje da poludi i viče! On se nikad ne predaje!

Francuski košarkaš je srećan što sarađuje sa najtrofejnijim trenerom Evrope

Objavljeno:

Košarkaš Fenerbahčea Nando de Kolo izjavio je da je bolje da se aktuelna sezona u Evroligi ne nastavlji tokom letnjih meseci, već da se otkaže i da se krene sa pripremama za novu sezonu.

Košarkaška takmičenja prekinuta su zbog pandemije koronavirusa, a konačnu odluku o sudbini aktuelne sezone Evroliga će doneti 24. maja.

- Više od mesec dana smo bez košarke i smatram da će biti veoma teško da nastavimo da igramo. Po mom mišljenju, najbolje je sve zaustaviti i pripremati se za narednu sezonu, jer je zdravlje najvažnije - rekao je De Kolo za radio "Marka".

Francuski bek govorio je i o srpskom treneru Željku Obradoviću, koji je zbog pitanja svoje budućnosti danima u fokusu medija.

- Imao sam dve, tri ponude posle CSKA, ali mi je najvažnije bilo da isprobam još nešto novo pre nego što se jednog dana možda opet vratim u Španiju jer želim da živim u toj zemlji kada završim karijeru. Tako sam rešio da prihvatim ponudu Fenerbaheča. Imao sam sreće u karijeri da radim sa vhrunskim trenerima poput Grega Popovića i Dimitrisa Itudisa, pa mi se zato svidela ideja i da radim sa Željkom Ovradovićem. Osvojio je toliko toga, a najvažnije od svega je da i dalje želi da osvaja. Nikad se ne predaje. Nekad deluje kao da je poludeo i viče mnogo, ali znamo da to uvek radi za dobrobit tima - zaključio je De Kolo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.