VUJOŠEVIĆ BRANI ĐOKOVIĆA OD NAPADA ZBOG VAKCINE: Doktor čojstva i junaštva! Meni je pomagao kad sam imao probleme!
Novak Đoković i Duško Vujošević, Foto: Starsport©

Malo ljudi to zna

VUJOŠEVIĆ BRANI ĐOKOVIĆA OD NAPADA ZBOG VAKCINE: Doktor čojstva i junaštva! Meni je pomagao kad sam imao probleme!

Legendarni trener je ispričao kako je srpski teniser slao predloge dijeta koje bi mogao da primeni zbog problema sa bubrezima

Objavljeno:

Novak Đoković je podelio javnost u Srbiji i svetu zbog onoga što je izrekao o potencijalnoj vakcini protiv koronavirusa pre nekoliko dana.

Najbolji teniser sveta je rekao da je u ovom trenutku protiv toga da ta vakcina bude obavezna da bi mogao da putuje i igra na turnirima, ali da će svakako pažljivo pratiti situaciju oko njenog razvoja i na kraju doneti odluku kada vakcina bude napravljena.

Novak Đoković je na udaru zbog svog stava o vakcini protiv koronavirusa
Novak Đoković je na udaru zbog svog stava o vakcini protiv koronavirusafoto: EPA/Ali Haider

To je izazvalo oprečne reakcije, pojedini su ga optužili da pripada "antivakserskom pokretu" (koji se protivi bilo kakvoj vakcinaciji) upleli i neke njegove životne stavove i poglede na svet (joga, meditacija...), posebno u tome prednjače strani mediji i ličnosti, dok s druge strane ima onih koji su saglasni sa njegovim stavom.

Svoje mišljenje o tome je izneo i legendarni trener Duško Vujošević.

- Novak je, po mom mišljenju, nešto najbolje što Srbija ovog momenta ima. Radi se o čoveku koji nije doktor medicine, ali je doktor čojstva i junaštva. Posmatrajte samo ovaj njegov potez kad on daje pomoć Bergamu, kakav je to osećaj plemića za momenat i za čin. Znam da se mnogo bavi istraživanjem zdravog načina života i da to primenjuje - rekao je Vujošević za "Direktno".

Duško Vujošević je ispričao kako mu je Đoković pomogao
Duško Vujošević je ispričao kako mu je Đoković pomogaofoto: Ana Paunković

Trofejni stručnjak nije zaboravio srpskom teniseru ni jedan gest iz prošlosti, kada mu je Novak pomogao.

- Sećam se kad je meni slao telefonske poruke kada sam bio prvi put u bolnici zbog problema sa bubrezima. On je bio na turniru u Australiji, a meni je slao poruke s predlozima dijete koja bi mogla da mi pomogne - ispričao je Vujošević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Direktno.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.