LEGENDARNI IGRAČ DENVERA NIKAD NIJE ŠTEDEO POHVALE NA JOKIĆEV RAČUN: Nikola koristi mozak više od prosečne osobe!
Nikola Jokić, Foto: AP

SJAJNE REČI

LEGENDARNI IGRAČ DENVERA NIKAD NIJE ŠTEDEO POHVALE NA JOKIĆEV RAČUN: Nikola koristi mozak više od prosečne osobe!

Pored toga, on je praktično i dao recept protivnicima kako treba da čuvaju Srbina, što se, sigurni smo, neće baš dopasti stručnom štabu Nagetsa

Objavljeno:

Ljubitelji košarke koji su stasavali uz NBA sa početka "dvehiljaditih", definitivno se sećaju Kenjona Martina, čoveka koji je za Denver Nagetse igrao od 2004. do 2011. godine.

On je već nekoliko puta u bliskoj prošlosti hvalio Nikolu Jokića, sadašnjeg centra franšize iz Kolorada, a to je tokom karantina uradio još jednom.

- Mnogo puta sam gledao Jokića i mislim da koristi mozak više od prosečne osobe jer nema neke atletske mogućnosti. Teži je od mene, kao i većina košarkaša dok sam igrao u NBA, pa bih pokušao da mu odgovorim brzinom. Pokušao bih da budem ispred njega. Da ga rano 'napadnem' i da mu otežam maksimalno što je moguće. Ima visinu i uz to je veoma potkovan - kaže legenda Denvera.

Martin je za Nagetse igrao od 2004. do 2011. i bio je deo tima koji je došao na korak do velikog finala 2009. godine. Tada su Karmela i Denver u finalu Zapadne konferencije pobedili Kobi I Lejkersi, kasniji šampioni.

- Pobedili bismo te godine Orlando u finalu. Ne sumnjam u to - prisetio se Martin.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.