MIJAILOVIĆ ZA ESPRESO: Čekamo odluku Evrolige, Partizan se neće baviti spinovima!
Ostoja Mijailović, Foto: Branislav Božić

ekskluzivno

MIJAILOVIĆ ZA ESPRESO: Čekamo odluku Evrolige, Partizan se neće baviti spinovima!

- Rekao sam da treba uzeti u obzir da pojedinim igračima ističe ugovor do 20. juna i da je to datum do kada se mora završiti takmičenje u ovom formau - rekao je predsednik crno-belih

Objavljeno:

Prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović je za naš sajt istakao da se crno-beli zalažu da se ABA lige završiti u postojećem formtau i da nije za bilo kakve izmene.

Budućnost je u svom saopštenju istakla da se zalagala da se F4 odigra u Beogradu, pošto je Partizan završio regularni deo sezone na prvom mestu. Mijailović je istakao da se mora sačekati odluka Evrolige o završnici evropskih takmičenja, pa tek onda može da se priča o nastavku regionalne lige i promeni formata.

- Partizan, odnosno ja sam predložio da se odredi tačan datum za završetak sezone u postojećem formatu, dakle bez bilo kakve izmene. Rekao sam da treba uzeti u obzir da pojedinim igračima ističe ugovor do 20. juna i da je to datum do kada se mora završiti takmičenje u ovom formau - rekao je Mijailović i dodao:

Ukoliko uslovi ne dozvole da se do dogovorenog datuma se ne završi takmicenje kako je i prekinuto tada krenuti pregovore kako dalje. Menjati format takmičenja pre nego Evroliga odnosno Evrokup ne kaže kako će se igrati završnice tih liga ne dozvoljavaju ABA ligi da menja format takmičenja do tada. Sve ostalo su spinovi kojima se Partizan neće baviti - rekao je Ostoja Mijailović za Espreso.

BONUS VIDEO:

(Esperso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.