BUDUĆNOST DEMANTUJE SUKOB OSTOJE I BOKANA: Navodi su netačni, zlonamerni i tendeciozni, a njihov cilj je jasan!
Dragan Bokan, Foto: Printscreen/Youtube

preokret

BUDUĆNOST DEMANTUJE SUKOB OSTOJE I BOKANA: Navodi su netačni, zlonamerni i tendeciozni, a njihov cilj je jasan!

- Napominjemo da sa Partizanom imamo veoma korektne sportske odnose - zaključuje se u saopštenju Podgoričana.

Objavljeno:

Informacija da su se Dragan Bokan i Ostoja Mijailović verbalno sukobili na sastanlu klubova ABA lige munjevito se proširla širom svih domaćih i crnogorskih medija.

Međutim, kako ističu Podgoričani, nikakvog sukoba nije bilo. Košarkaški klub Budućnost se tim povodom oglasio putem saopštenja, koje vam mi prenosimo u celosti.

"U medijima su se pojavili navodi da je predsednik Budućnost Volija Dragan Bokan "imao verbalni sukob sa prvim čovekom Partizana Ostojom Mijailovićem". Navodi su netačni, zlonamerni i tendeciozni, mada je njihov cilj jasan. Na sastanku su iznošeni predlozi o završnici ABA lige, između kojih i predlog našeg kluba da do šampiona ABA lige i plasmana u Evroligu dođemo igrom na parketu. Predsednik Budućnost Volija je predložio da se iscrpe sve mogućnosti odigravanja plej-ofa.

Ukoliko za to, ipak, ne bude mogućnosti, čak je predložio da fajnal-for bude odigran u Beogradu, a isti bi organizovao Partizan, kao prvi na tabeli posle 21 kola. Predsednik Partizana Ostoja Mijailović to nije želeo da prihvati. Mislimo da je ovo više nego korektan predlog Budućnost Volija, a svoj stav smo nedvosmisleno iskazali, što ne predstavlja verbalni sukob, kako je navedeno. Napominjemo da sa Partizanom imamo veoma korektne sportske odnose - zaključuje se u saopštenju Budućnosti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.