IZGLEDA DA SAM PREVIŠE GLEDAO SVOJA POSLA: Kukoč šokiran onim što je video o Džordanu i Pipenu u dokumentarcu!
Toni Kukoč, Foto: Print Screen Youtube

HRVAT U NEVERICI

IZGLEDA DA SAM PREVIŠE GLEDAO SVOJA POSLA: Kukoč šokiran onim što je video o Džordanu i Pipenu u dokumentarcu!

Oglasio se za američku televiziju NBC

Objavljeno: 15:50h

Toni Kukoč se javio američkoj televiziji NBC kako bi prokomentarisao neka od "pikantnih" dešavanja iz redova Čikago Bulsa, o kojima govori nova dokumentarna serija.

Kukoč je odgledao prve dve epizode i podelio mišljenje o njima.

- Nadam se da će ostale epizode biti vedrije i više slaviti košarku nego propitivati ko je za šta kriv i zašto nisu osvojili osam ili deset prstenova. Svet je bio srećan dok se to dešavalo, ne znam zašto se svi sad ljute - rekao je Kukoč za NBC.

Tek sada se u javnosti pojavljuju neki detalji, kojih se sam Hrvat ne seća, pa se javno upitao "da nije možda previše gledao svoja posla".

On nije imao pojma koliko je loš bio odnos između generalnog menadžera Džerija Krauza sa jedne i Majkla Džordana i Skotija Pipena sa druge strane. Upravo je Krauz doveo Kukoča u NBA i sa njim imao odličan odnos. To je po svemu sudeći nerviralo Džordana i Pipena.

- Tri godine me je uveravao da dođem, govorio mi kako imaju neverovatnog trenera, sjajne starije igrače poput Paksona i Kartrajta, atlete poput Džordana i Pipena koji mogu da urade šta god požele. Govorio je sve to s velikom radošću. Rekao mi je koliko bi ludo bilo da ja vodim kontru, s jedne strane trči Džordan, a s druge Pipen - prisetio se Kukoč.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.