SAMO ZBOG PARTIZANA SMO POSTALI KLUB: Ne znamo kako ova pikanterija iz slavne 1992. godine nije ranije isplivala...
Obradović i Partizan - neraskidiva ljubav, Foto: Dado Đilas, AP

PA, HIT!

SAMO ZBOG PARTIZANA SMO POSTALI KLUB: Ne znamo kako ova pikanterija iz slavne 1992. godine nije ranije isplivala...

Željko Obradović se prisetio veoma interesantne anegdote

Objavljeno:

Željko Obradović se tokom intervjua sa poznatim srpskim glumcem Darkom Perićem i priče koje će veoma zainteresovati sve Grobare.

Setio se Fuenlabrade koja je ostala jako bitna za Partizan zbog čuvene 1992. godine kada je Partizan postao prvak Evrope. Pre nepunih nedelju dana je bilo 28 godina od te istanbulske večeri.

- Pre sedam dana čuo sam se sa Hoseom Kintanom, tadašnjim predsednikom Fuenlabrade, koja nas je otvorenog srca dočekala i pomogla 1992. da budemo domaćini u Kupu šampiona. Pozvao me je i rekao da su ga ljudi iz Partizana kontaktirali i pitali kako su svi oni zbog situacije u Španiji. To je samo dokaz da je neraskidiva veza između Paritzana i Fuenlabrade. Zaista sam bio veoma srećam kada sam to čuo i ta vest me mnogo obradovala. Oni kažu da je Fuenlabrada postala klub zahvaljujući tome što je Partizan igrao Kup šampiona tamo. Mogli bismo do sutra da se zahvaljujemo jedni drugima. Kada se vratim na to koliko smo se osećali kao kod svoje kuće... To je neverovatno. Bili smo u grupi sa Estudijantesom i Huventudom i svima je bilo čudno kako navijaju za nas protiv španskih klubova. Jednostavno, rekli su da je to Partizan iz Fuenlabrade. Pričali smo da se napravi turnir, da Partizan ponovo bude u Fuenlabradi i nadam se da ćemo posle svega ovoga uspeti da ga organizujemo.

Perić i Obradović
Perić i Obradović foto: Printscreen/Twitter/@HeadCoachesOrg

Prisetio se Obradović na kraju i jedne anegdote sa Mekdonalds turnira.

- Duda Ivković je to negde pričao, ja sam bio i zaboravio, zahvalan sam mu na tome što me je podsetio. U to vreme je svima bilo stalo da imaju dres Bostona. Sad mi koji smo bili iz prve postave reprezentacije trebalo je da razmenimo sa njima. A ja nisam hteo da razmenim dres jer sam hteo da imam svoj iz reprezentacije. Rekao sam im da mi je to mnogo važnije od Bostonovog dresa. Mnogo bitnije. Taj dres imam i dalje, stoji mi u Čačku u kući kod majke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.