DŽORDAN DETALJNO O KOKAINSKOM CIRKUSU: Ko bi rekao da su Bulsi ovoliko bahanalisali!
Majkl Džordan, ilustracija, Foto: EPA/KAI FOERSTERLING

SVE JE REKAO

DŽORDAN DETALJNO O KOKAINSKOM CIRKUSU: Ko bi rekao da su Bulsi ovoliko bahanalisali!

- Veterani u timu su radili stvari kakve nikada nisam video

Objavljeno: 09:27h

Preneli smo tokom dana o nekim stvarima o dokumetnarcu o Majklu Džordanu, a sada prenosimo i one o "kokainskom cirkusu" u redovima Čikago Bulsa.

Džordan je do detalja opisao kako je sve to izgledalo...

- Veterani u timu su radili stvari kakve nikada nisam video. Jednom, tokom predsezone, bili smo u hotelu i ja sam tražio saigrače. Kucao sam od vrata do vrata, nije bilo nikog, sve dok nisam naišao na sobu u kojoj je bilo ljudi. Čuo sam: 'Tišina, neko dolazi'. Pitali su ko je, kada sam se predstavio pustili su me. Soba je bila puna kokaina, marihuane, žena... Kao noćni klub. Otišao sam odmah, rekao sam - nije ovo za mene. Nikada u životu nisam pušio, uzimao kokain, nisam ni pio alkohol dok sam igrao - rekao je Džordan.

I veliki Džef van Gandi je prokomentarisao koliko je Džordan bio veliki igrač.

- Svi misle da znaju koliko je dobar bio Džordan, ali dok se ne vratiš malo u prošlost i dok ga zapravo ne proučavaš, nikada nećeš razumeti koliko je veliki igrač bio. Šutirao je često preko 50% iako je igrao kroz fizički kontakt – u današnjoj igri, on bi živeo na liniji za slobodna bacanja. On bi u svom zenitu u današnjoj NBA ligi u proseku ubacivao 40 i više poena. Ili bi non-stop bio na liniji za slobodna bacanja ili niko ne bi mogao da se izbori sa njegovom raznovrsnošću. Ponavljam, ako navijači pomno budu pratili količinu fizičkog kontakta, biće još više impresionirani Džordanovom efikasnošću - rekla je legenda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.