SAMO SAM ČUO "RAŽNATOVIĆ": Čovek sa zulufima mi je promenio život i ovo je za mene poseban dan!
Foto: Starsport©

sjajno

SAMO SAM ČUO "RAŽNATOVIĆ": Čovek sa zulufima mi je promenio život i ovo je za mene poseban dan!

Poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović se lepom objavom na Instagramu zahvalio Radničkom što postoji, pa pogledajte šta je napisao

Objavljeno:

Sportsko društvo Radnički sa Crvenog krsta ovih dana proslavlja veliki jubilej - 100 godina postojanja.

Tim povodom su se mnogi klubovi iz Srbije i sportske ličnosti oglasili i na svakakve načine im čestitali trajanje od čak jednog veka.

Poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović se lepom objavom na Instagramu zahvalio Radničkom što postoji, pa pogledajte šta je napisao:

"Ovo je kratka priča o mojoj prvoj ljubavi u košarci, koja mi se desila u detinjstvu, a traje i danas.

Nevezano za to da li znate klub o kojem pričam, pratite košarku ili neki drugi sport, svako ko je ikad voleo neki klub celim svojim srcem, ima svoju priču kako je sve to počelo. I zna zasto to traje.

foto: Dado Đilas

Sredinom sedamdesetih, u Kruševcu, kao mali decčak sam gledao na TV jednu od prvih košarkaš kih utakmica u zivotu. Na ekranu je bio igrac sa zulufima, čekajući da udje u igru. Tu sliku imam i danas pred ocima.

Dok gledam, komentator kaze da u igru ulazi - Ražnatović!

To je bio prvi put da sam cuo za moje prezime van porodice. Skocio sam sa kreveta i rekao sebi: navijam za ovaj klub!

Bio je to Radnički i početak ljubavi koja i danas traje. Kada sam se 1980 doselio u Beograd, grad nisam poznavao ali to mi nije smetalo da sa tri linije GSP-a sa Kanarevog brda odlazim u Halu na Nbg.Počeo sam da nosim br 15 zbog Medisa Milovanovića.

SRPSKA VERZIJA - English text on previous post Ovo je kratka prica o mojoj prvoj ljubavi u kosarci, koja mi se desila u detinjstvu, a traje i danas. Nevezano za to da li znate klub o kojem pricam, pratite kosarku ili neki drugi sport, svako ko je ikad voleo neki klub celim svojim srcem, ima svoju pricu kako je sve to pocelo. I zna zasto to traje. Sredinom sedamdesetih, u Krusevcu, kao mali decak sam gledao na TV jednu od prvih kosarkaskih utakmica u zivotu. Na ekranu je bio igrac sa zulufima, cekajuci da udje u igru. Tu sliku imam i danas pred ocima. Dok gledam, komentator kaze da u igru ulazi - Raznatovic! To je bio prvi put da sam cuo za moje prezime van porodice. Skocio sam sa kreveta i rekao sebi: navijam za ovaj klub! Bio je to Radnicki i pocetak ljubavi koja i danas traje. Kada sam se 1980 doselio u Beograd, grad nisam poznavao ali to mi nije smetalo da sa tri linije GSP-a sa Kanarevog brda odlazim u Halu na Nbg.Poceo sam da nosim br 15 zbog Medisa Milovanovica. Nekoliko godina posle, 1987 ostvario sam snove i odigrao seniorsku sezonu za krstase. Nazalost bila je to moja najgora sezona.? Kada sam 1995 poceo da se bavim menadzerskim poslom, od prvih 10, cak 8 klijenata je igralo za moj Radnicki! U svoje vreme, za Radnicki su igrali mnogi velikani ovog sporta cije fenomenalne vestine su doprinele popularnosti i uspehu kluba: Neca, Mek, Razanj, Srecko, Dugi, Prele, Zoca, Tvigi, Medis, Zare.... Danas je poseban dan...danas je 100 rodjendan tom velikom klubu! Malo je klubova u svetu, koji su uspeli da izdrze, to sto je Radnicki uspeo i da prezive ceo vek. Malo je takvih klubova ali je mnogo onih koji mogu da razumeju ponos i ljubav koje mi osecamo danas jer svi oni koji vole svoj klub, koji god da je sport u pitanju, znaju da se klub voli u pobedi i porazu, u dobru i zlu, u detinjstvu i odraslom dobu. Ovih 100 godina predstavljaju snagu, zajednistvo, borbu, viziju i izdrzljivost jednog kluba. Predstavljaju sve ono sto zapravo znaci -sport. Srecan rodjendan, Radnicki!#kosarka #najboljisportnasvetu #srecanrodjendan

Објава коју дели Miško Ražnatović (@misko4raznatovic) дана

Nekoliko godina posle, 1987 ostvario sam snove i odigrao seniorsku sezonu za krstaše. Nazalost bila je to moja najgora sezona. Kada sam 1995 poceo da se bavim menadzerskim poslom, od prvih 10, cak 8 klijenata je igralo za moj Radnicki! U svoje vreme, za Radnički su igrali mnogi velikani ovog sporta cije fenomenalne vestine su doprinele popularnosti i uspehu kluba: Neca, Mek, Razanj, Srećko, Dugi, Prele, Zoca, Tvigi, Medis, Žare....

Danas je poseban dan...danas je 100 rodjendan tom velikom klubu!

Malo je klubova u svetu, koji su uspeli da izdrze, to sto je Radnički uspeo i da prežive ceo vek. Malo je takvih klubova ali je mnogo onih koji mogu da razumeju ponos i ljubav koje mi osećamo danas jer svi oni koji vole svoj klub, koji god da je sport u pitanju, znaju da se klub voli u pobedi i porazu, u dobru i zlu, u detinjstvu i odraslom dobu.

Ovih 100 godina predstavljaju snagu, zajedništvo, borbu, viziju i izdržljivost jednog kluba. Predstavljaju sve ono sto zapravo znaci - sport."

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.