TRINKIJERI OTVORIO DUŠU: Prihvatiti klupu Partizana je bilo ludilo, ali to mesto je vrednije od 1000 ugovora!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

iskren

TRINKIJERI OTVORIO DUŠU: Prihvatiti klupu Partizana je bilo ludilo, ali to mesto je vrednije od 1000 ugovora!

Italijanski stručnjak je prvi strani trener Partizana

Objavljeno:

Andrea Trinkijeri pričao je o periodu koji provodi u Partizanu.

Trinkijeri je prošle sezone došao u Beograd preuzevši srpskog giganta i momentalno uspostavio sistem po kojem je poznat.

- Prihvatiti taj posao je bilo ludilo, ali trenirati ekipu koja je toliko istorijski posebna je vrednije od hiljadu ugovora. To je bio trenutak da uradim nešto što će mi dati priliku da još bolje shvatim sve što sam radio ranije. U sali u kojoj ja radim je praktično cela Kuća slavnih – ponekad tu svrate Danilović i Divac, Paspalj je uvek tu. Činjenica da je na mom mestu nekada sedeo Željko Obradović je veliki razlog za ponos - rekao je Trinkijeri za italijanske medije.

foto: Emilija Jovanović

Italijanski stručnjak je prvi strani trener Partizana.

- Zaista sam i dalje šokiran da sam jedini strani trener u istoriji kluba, naročito kada imam na umu da je obim moje misije toliko veliki. Klub prati dva miliona navijača i imate mnogo odgovornosti. U Srbiji kažu da se za Partizan ne navija, nego da se on voli. Klub u koji sam došao imao je beskonačnu istoriju, ali je bio u teškom trenutku i oni su od mene očekivali da mu podignem energiju i moram da kažem da smo zaista napredovali.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.