Grobari, ne zamerite, ali moram ovo da vam kažem...
Slavko Vraneš podiže Almamija Moreiru, Foto: Starsport©

poruka za navijače Partizana

Grobari, ne zamerite, ali moram ovo da vam kažem...

Slavko Vraneš se osvrnuo malo na svoje godine provedene u Partizanu

Objavljeno:

Nekadašnji košarkaš Partizana Slavko Vraneš izjavio je da mu se ne dopada razjedinjenost Grobara, odnosno, to što su se podelili u međusobno suprotstavljene frakcije poslednjih godina.

U razgovoru za "Maxbet" gorostas iz Crne Gore prisetio se svog boravka među crno-belima kada je bio deo ponajbolje generacije kluba u 21. veku koja je igrala i na fajnal-foru Evrolige.

Vraneš se ovom prilikom prisetio i čuvene finalne utakmice na fajnal-foru u Zagrebu kada je Kecmanova trojka donela titulu protiv Cibone.

Slavko Vraneš je pričao o čuvenoj Kecmanovoj trojci
Slavko Vraneš je pričao o čuvenoj Kecmanovoj trojcifoto: Starsport©

- Bila mi je čast u tom momentu da igram za Partizan i boravim na parketu u trenutku kada je Dule Kecman laganim šutem utišao više hiljada Ciboninih navijača u dvorani. Ne sumnjam, i mnogo više hiljada van nje. Verovali smo do poslednje stotinke da će trofej da bude naš i radili smo na tome svi kao jedan. Te trenutke pamtim i dan danas i na gledanje snimaka i dalje isto reagujem. Neprocenjivo!

U svoju idealnu petorku pored sebe je stavio Aleksandra Rašića, Lorensa Robertsa, Dušana Kecmana i Jana Veselija, a o Dušku Vujoševiču je imao da kaže svega nekoliko reči.

- Profesor, doktor košarke. To je nebrojano puta dokazao sa Partizanom na terenu.

Slavko Vraneš je imao poruku za Grobare
Slavko Vraneš je imao poruku za Grobarefoto: Starsport©

Vraneš je potom uputio poruku navijačima Partizana da prestanu da se međusobno prepucavaju i da se ujedine.

- Dosadno je gledati podeljeno navijanje “grobara”. Oduvek ih je krasila sloga i mi smo onih godina činili čuda uz njihovo složno navijanje. Jedva čekam kada će opet da dođe dan da vidim onu istu njihovu zajedničku energiju kao nekada. Grobari, ne zamerite mi na ovome što ću da vam kažem, ali ujedinite se opet! I hvala vam za sve one lepe trenutke koje ste mi priredili dok sam bio u Partizanu. Uz vašu podršku Partizan će uvek moći i naizgled nemoguće - poručio je Vraneš.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.