PIRS I GARNET SU ME IZBACILI I OGOVARALI IZA LEĐA: Dobijao sam pretnje smrću!
Pol Pirs, Kevin Garnet i Rej Alen su nekada činili "Veliku trojku" u Bostonu, Foto: EPA/John Cetrino

prvi put pričao o tome

PIRS I GARNET SU ME IZBACILI I OGOVARALI IZA LEĐA: Dobijao sam pretnje smrću!

Rej Alen je izneo "prljav veš" iz svlačionice poslednje šampionske generacije Seltiksa

Objavljeno:

Legendarni Rej Alen je bio član poslednje generacije Bostona koja je osvojila šampionski prsten, ali odnosi u tom timu nisu baš toliko bili dobri kao što se to predstavljalo javnosti.

Iako je oduvek važio za povučenog tipa van terena, jedan od najboljih trojkaša u istoriji NBA, odlučio je da u podkastu takođe bivšeg igrača Seltiksa, Sedrika Maksvela, otvori dušu i ispričao da nije u dobrim odnosima sa saigračima iz tog tima, Kevinom Garnetom i Polom Pirsom.

- Bilo je mnogo problema u Bostonu koje niko nije uspeo da reši i otišao sam kao slobodan agent. Garnet i Pirs su me izbacili iz velike trojke i kada sam otišao redovno su pričali loše o meni, iako ja nikada nisam rekao ništa loše o njima. Zajedno smo postigli mnogo toga i neke reči su me iskreno zabolele - ispričao je Alen.

On ne veruje da će prisustvovati svečanosti u čast Kevina Garneta, koji je primljen u Kuću slavnih u Springfildu, povodom povlačenja njegovog dresa pod svodove hale u Bostonu.

- Iskreno ne znam hoću li doći. Prošlo je devet godina otkako sam napustio Boston i tada sam doživljavao mnogo neprijatnosti od navijača Seltiksa, dobijao sam čak i pretnje smrću. Tako da ne znam, ali morao bih prvo da razgovaram sa Kevinom o tome - priznao je iskreno Alen.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.