CRNO-BELI NIKAD BLIŽE OSTVARENJU SNOVA: Partizan domaćin završnog turnira Evrokupa?
KK Partizan, Foto: Starsport©

GROBARI NA NOGAMA

CRNO-BELI NIKAD BLIŽE OSTVARENJU SNOVA: Partizan domaćin završnog turnira Evrokupa?

Ostoja Mijailović je podržao napore Bertomeua da se oba evropska košarkaška takmičenja završe na terenu, a ne za zelenim stolom, ali to nije sve...

Objavljeno:

Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu se u petak obratio zainteresovanim novinarima otkrivši kakva bi mogla da bude sudbina Evrolige i Evrokupa za ovu i naredne sezone, a putem Sportskog žurnala stže vest da je košarkaški klub Partizan pisao organizatorima ovih takmičenja.

Ostoja Mijailović je podržao napore Bertomeua da se oba evropska košarkaška takmičenja završe na terenu, a ne za zelenim stolom.

Prvi čovek kluba iz Humske je uputio pismo rekavši da bi želeo da organizuje završni turnir Evrokupa.

Ostoja Mijailović
Ostoja Mijailović foto: Printscreen/Partizan TV

Bertomeu je u petak izjavio da je u planu da Evrokup bude završen u predviđenom formatu, odnosno još uvek nije razmatrana varijanta fajnal-fora na jedan dobijen meč, ali predsednik crno-belih je obavestio organizatore da Partizan želi da organizuje F8 ukoliko bude doneta takva odluka.

Partizan je na parketu izborio prednost domaćeg terena u svim rundama pa bi najpoštenije bilo da dobije organizaciju tog turnira, što bi se posebno svidelo svim Grobarima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.