DROGA, SE*S I KOŠARKA: Potrošio sam 100 miliona dolara na kokain, spavao sa više od 2.000 žena i završio u komi!
Lamar Odom je sve otkrio u svojim memoarima, Foto: EPA/Larry W Smith

Priča o Lamaru Odomu

DROGA, SE*S I KOŠARKA: Potrošio sam 100 miliona dolara na kokain, spavao sa više od 2.000 žena i završio u komi!

Imao je sve u životu, a evo kako ga je proživeo

Objavljeno:

Otac mu je bio heroinski zavisnik, a majka je umrla od raka kada je imao samo 12 godina, to bi na svakome ostavilo ožiljke koji se teško daju zalečiti. Nažalost, tako je proteklo detinjstvo bivše NBA zvezde Lamara Odoma.

Mladi Odom je spas našao u košarci, nakon odlične sezone na Univerzitetu Roud Ajlend, Lamar je bio spreman za odlučujući korak u svojoj karijeri.

Debitovao je u NBA u LA Klipersima, zatim je kratko igrao za Majami, a na kraju u Lejkersima, gde je dostigao svetsku slavu i osvojio dva uzastopna prstena zajedno sa Kobijem Brajantom i Pau Gasolom.

Lamar Odom je osvojio 2 šampionska prstena sa Lejkersima
Lamar Odom je osvojio 2 šampionska prstena sa Lejkersimafoto: EPA/Andrew Gombert

Međutim, 2009. godine oženio se za Kloi Kardašijan, ali je brak bio katastrofa gotovo od samog početka zbog zavisnosti i stalnih neverstava.

Razveli su se 2013. godine, a dok su bili u fazi u razvoda, procurio je snimak Odoma i jednog njegovog prijatelja kako puše i razgovaraju o njegovim prevarama tokom braka. Čak je pretio da će je ubiti.

Odom je sve svoje grehe i poroke otkrio u svojim memoarima:

- Kad bih morao reći koliko sam potrošio na drogu, rekao bih oko 100 miliona dolara - napisao je u Lamar Odom.

Lamar Odom je priznao da se svakodnevno drogirao
Lamar Odom je priznao da se svakodnevno drogiraofoto: Profimedia

- Svi doktori koji me vide kažu da sam hodajuće čudo.

- Koku sam koristio svaki dan. Više ili manje svake sekunde kada sam bio slobodan sam dobijao koks. Nisam mogao to da kontrolišem. Nisam želeo da to kontrolišem.

- Droga mi je verovatno pomogla da što pre završim karijeru, jer mi je ubila želju da treniram i želju da budem fit.

- Zavisnik sam, bio sam sa više od 2.000 žena. Imao sam seks sa šest žena u proseku nedeljno i uvek bez zaštite, tako da sam morao da plaćam više pobačaja tokom svog života.

Kloi Kardašijan i Lamar Odom
Kloi Kardašijan i Lamar Odomfoto: EPA/Tracey Nearmy

- Voleo bih da sam držao pen*s u gaćama. Tokom godina, i u mojim tridesetima, karijera mi se raspadala i stvari su izmakle kontroli.

- To je bilo kao oslobađanje demona. Postao sam profesionalac koji je to skrivao. Kloi je trebalo dugo vremena da otkrije moju zavisnost.

- Ne želite da vas supruga vidi kako spavate sa drugom ženom.

- Prekršio sam zavete sa Kloi toliko puta da se jednostavno ne mogu setiti svih vremena kada sam to činio. Ne znam zašto je ostala sa mnom.

- Uvek je govorila “Šta dođavola radiš? Da li pokušavaš da me osramotiš pred mojim prijateljima?”

Kloi Kardašijan i jedna od onih s kojima je Lamar Odom varao
Kloi Kardašijan i jedna od onih s kojima je Lamar Odom varaofoto: AP/Profimedia

Odom je bio u teškoj situaciji kada je 2015.godine pronađen bez svesti u bordelu “Love Ranch” u Nevadi zbog predoziranja nakon što je tri dana zaredom konzumirao sek*ualne stimulanse (vijagra) i kokain na koje je potrošio 75 000 dolara.

- Dok sam bio u komi, pretrpeo sam 12 moždanih i 6 srčanih udara. Vratio sam se sa Kloi Kardašijan da pokušam da se rehabilitujem i 2016. godine smo potpisali razvod.

U njegovim memoarima otkrio je još jedan od mnogih skandala njegovog života. Lamar Odom je priznao da je lažnim peni*om prošao doping kontrolu na Olimpijskim igrama u Atini 2004. godine. Razlog je bio da se sakrije da je tog leta konzumirao “marihuanu svaki dan”.

Lamar Odom je 2015. godine bio na ivici smrti
Lamar Odom je 2015. godine bio na ivici smrtifoto: EPA/David Aguilar

- Tražili smo crni, robusni i divovski pen*s. Otkopčao sam pantalone i pažljivo izvukao lažni pen*s iz gaća. Da bih izvadio urin morao sam više puta da pritisnem telo peni*a.

- Zvaničnik NBA lige koji me je testirao izmerio je temperaturu mog urina da bi utvrdio da je moja - napisao je između ostalog Odom u svojim memoarima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Penal.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.