U SOBI SAIGRAČI CRTAJU LINIJE KOKAINA, OKO NJIH DIM MARIHUANE I ŽENE! Majkl Džordan ispričao ono što nije nikada!
Majkl Džordan o svojim počecima u NBA ligi, Foto: EPA/KAI FOERSTERLING

frapirao ga prizor

U SOBI SAIGRAČI CRTAJU LINIJE KOKAINA, OKO NJIH DIM MARIHUANE I ŽENE! Majkl Džordan ispričao ono što nije nikada!

Džordan je u novom filmu o sebi ispričao brojne nepoznate zanimljivosti o sebi i svom životu i karijeri, uključujući i zavisnost od kockanja

Objavljeno:

Najbolji košarkaš svih vremena, Majkl Džordan, ispričao je u novom dokumentarcu o sebi, svom životu i karijeri, neke stvari koje do sada nije pričao nikada i godinama je čuvao samo za sebe.

U jednoj od tih "čudnih" priča on se dotakao kada je tek stigao u NBA nakon što ga je Čikago izabrao na draftu.

On je rekao da je tada, 80-tih godina košarka bila drugačija, odnosno da su igrači bili drugačiji, ponašali se neodgovorno, bahato, što je njega šokiralo.

- Momci su radili stvari koje ja nikada ranije nisam video. Sećam se predsezone u Peoriji (država Ilinois prim. aut) i u hotelu sam tražio saigrače. Kucam na vrata i čujem kako neko govori 'Ššššš, neko je ispred'... Javim se da sam ja i oni odgovaraju 'Ahh, to je samo novajlija, nema brige'. Otvaram vrata, skoro ceo tim je tu i video sam linije kokaina, mnogo dima od marihuane i puno žena - ispričao je Džordan.

Tada kao ruki on je bio frapiran tim prizorom.

- Kada sam video sve to reagovao sam 'Vidi čoveče, izlazim'. Sve o čemu sam razmišljao bilo je šta bi bilo da racija sada uđe. Jednako bih bio kriv kao i svi drugi u toj sobi. I od tada sam se osamio - dodao je "Leteći Majk".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.