Fotka Sergeja Trifunovića razbesneće sve Delije, a zasmejati svakog Grobara u Srbiji!
Foto: Dragan Udovičić

Poznati navijač crno-belih

Fotka Sergeja Trifunovića razbesneće sve Delije, a zasmejati svakog Grobara u Srbiji!

Glumac je na svom Instagramu podelio zanimljivu prepisku sa jednin od svojim prijatelja nakon trećeg meča finalne serije KLS
Objavljeno:

Košarkaši Partizana uspeli su da se izbore za nastavak finalne serije trijumfom u trećem meču 75:72 nad Crvenom zvezdom. Incident u Pioniru! Grobari gađali policiju bakljama i stolicama! (VIDEO) Izabranici Aleksandra Džikića su to učinili na nominalno gostujućem terenu, pred navijačima crveno-belih koji su se nadali da će njihovi košarkaški već posle tri meča odbraniti titulu šampiona Srbije. Partizanov ubica zapalio Grobare! (VIDEO)

foto: Fonet/aleksandar Koković
Veliko slavlje je usledilo po okončanja meča u hali "Aleksandar Nikolić" među Grobarima, kako onima koji su bili u dvorani, tako i onima koji su gledali utakmicu putem televizijskog prenosa, a mnogi poznati navijači crno-belih su svoje oduševljenje zbog igre izabranika Aleksandra Džikića podelili na društvenim mrežama. Partizan ima podršku i izvan hale: Grobari navijaju ispred Pionira! (VIDEO) Jedan od njih je i Sergej Trifunović, glumac koji je poznati navijač kluba iz Humske, a koji je na svom Instagram profilu okačio zanimljivu prepisku sa jednim od svojih prijatelja koji takođe podržava Partizan.
foto: Fonet/aleksandar Koković
Vrabac pogodio iz Pančeva: Bosanac postigao trojku sa čitavog terena! (VIDEO) Njegov prijatelj se našalio sa činjenicom da se u javnosti stvorila atmosfera da je Crvena zvezda već šampion i da je šampionsko slavlje na Malom Kalemegdanu već bilo spremno.
foto: Printscreen/Instagram/serge_truffaut
Nema sumnje da će ova prepiska izazvati reakciju kod navijača oba tima. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.