NIJE MU LAKO: Hrvatu se žena porodila, a on zbog koronavirusa ne sme da uzme dete u naručje!
Rok Stipčević dok je igrao za Zadar, Foto: ABA liga/Zadar

NIJE MU LAKO

NIJE MU LAKO: Hrvatu se žena porodila, a on zbog koronavirusa ne sme da uzme dete u naručje!

Kaže da uprkos suspendovanju italijanskog prvenstva, on ima uslove za kućni trening kako bi koliko-toliko ostao u formi

Objavljeno:

Hrvatski košarkaš Rok Stipčević, koji nastupa za italijanski Fortitudo iz Bolonje, napustio je Italiju čim je počela pandemija koronavirusa, a sada se nalazi u rodnoj zemlji, gde, takođe, ima određene probleme.

- Nisam previše čekao, odmah sam nabavio svu potrebnu dokumentaciju, među kojima je i potvrda da sam testiran na koronavirus, na svu sreću nalaz je negativan. Normalno, da je bilo ne daj Bože drukčije onda bih bio hospitalizovan u Italiji. Na hrvatskoj granici sam dobio uputstva koja uključuju i samoizolaciju - rekao je Stipčević.

Hrvat kaže da mu nije lako, pošto se njegova supruga u međuvremenu porodila i na svet donela devojčicu.

- Nije bilo baš jednostavno, kad znaš da je u porodicu stigla prinova, a ti su daleko, međutim, kako sam već o tome govorio, zdravlje je na prvom mestu. Radost se zato razgranala u mojem srcu. Verujte, sad mi je puno teže kad sam praktično tu na vratima, a ne mogu moju devojčicu da uzmem ni u naručje. Videli smo se onako kroz prozor, na udaljenosti kojih sedam, osam metara. Uf, kakve su me sve emocije prožimale u tim trenucima - dodao je Stipčević.

Stipčević kaže da uprkos suspendovanju italijanskog prvenstva, on ima uslove za kućni trening kako bi koliko-toliko ostao u formi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.