Ražnatović: Zagorac ide na NBA draft, a posle - videćemo!
Foto: Fonet/Filip Plavčić

ništa se još ne zna

Ražnatović: Zagorac ide na NBA draft, a posle - videćemo!

Najpoznatiji srpski menadžer za Espreso kaže da će igrač Mega Leksa sigurno napustiti taj klub, a da li će u Zvezdu, Partizan, Evropu ili Ameriku - zavisi od puno faktora
Objavljeno: 15:17h

Vruće leto je pred Miškom Ražnatovićem, najuspešnijim srpskim menadžerom. Očekuje ga, po svemu sudeći, istorijski NBA draft, na kome bi se moglo naći čak 7 igrača koje zastupa njegova agencija Beobasket. U gostima kod Miška Ražnatovića: Kako je to biti najbolji košarkaški agent u Evropi? (FOTO) (VIDEO) Jedan od njih, kako sad stvari stoje, biće Rade Zagorac, verovatno najzanimljiviji mladi srpski igrač. On trenutno u dresu Mega Leksa bije bitku za Jadran sledeće godine (ukoliko Mega savlada FMP u borbi za 3. mesto u domaćem šampionatu, ona će dogodine u regionalnu ABA ligu). ESPRESO TVITER Miško Ražnatović: Da li bi bio spreman da vodim državu Srbiju? Hmmm... (VIDEO) Rade se nalazi i među 16 igrača koji će se 15. juna staviti na raspolaganje selektoru Saši Đorđeviću, najpre za kvalifikacije za Olimpijske igre, a onda i samu Olimpijadu, ukoliko tamo izborimo učešće.

foto: Fonet
Čaršija danima bruji da je Zagorac "završio" posao s prvakom ABA lige i četvrtfinalistom Evrolige, Crvenom zvezdom. Ko je upućeniji da nam to potvrdi ili demantuje od samog Ražnatovića? Zvezda pravi pakleni tim: Dogovoren dolazak reprezentativca Srbije! (VIDEO) - U ovom trenutku još uvek se ne zna gde će Rade nastaviti karijeru. Sve zavisi od NBA drafta, koji će biti održan 23. juna u Njujorku. Posle toga više je opcija na stolu. Konkretno - da li je to Zvezda? I da li su crveno-beli pokazali interesovanje za Zagorca? - Pre par meseci smo imali određenih kontakata, nije tajna da im se Zagorac sviđa, ali kome se ne dopada igrač tih kvaliteta? Od tada više nismo imali kontakt sa Zvezdom.
foto: Printscreen/youtube/Sport Nation
A ako ga opet bude? - Ponavljam, nešto konkretnije moći ćemo da kažemo tek od 24. juna. Rade je zainteresovan za NBA ili neki od klubova koji igraju Evroligu. Dakle, ne ostaje u Mega Leksu i naredne sezone? - Apsolutno ne. Igrač je prerastao klub i potrebni su mu novi izazovi u karijeri. Kakve su šanse da zaigra u Partizanu? Priča se da navija za crno-bele? - Nemam pojma za koga Zagorac navija, nikad nijednog svog igrača nisam pitao koji mu je klub drag. Šanse da pređe u Partizan su minimalne, jer crno-beli ne igraju Evroligu.
foto: Saša Pavlić Koky
Da li vas je Partizan kontaktirao? - Jeste, ali i njima je rečeno ovo što sad pričam vama. Zagorac će karijeru nastaviti u NBA ili nekom evroligašu. Šanse da pređe u Partizan mere se promilima. To može biti i Zvezda? - Ne znam. Videćemo posle NBA drafta kakve su ponude i odabraćemo onu najpovoljniju. U ovom trenutku zaista je rano da pričamo na tu temu. Podsetimo, pored Zagorca, crveno-beli su pokazali interesovanje i za Nikolu Milutinova, o čemu je Espreso juče prvi pisao. (S. M. S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.