BUDUĆNOST ĆE IGRATI EVROLIGU: Izjava direktor tima iz Morače razgalila Varvare!
Foto: aba-liga.com

tvrdnja

BUDUĆNOST ĆE IGRATI EVROLIGU: Izjava direktor tima iz Morače razgalila Varvare!

"Bili smo odlučni da se borimo do poslednjih atoma snage, svi smo disali kao jedan i na kraju je usledilo slavlje koje je trajalo dugo i koje ćemo svi sigurno pamtiti"

Objavljeno:

Pre dve godine na današnji dan košarkaši Budućnosti osvajanjem ABA lige izborili su plasman u Evroligu, a sportski direktor Podgoričana Gavrilo Pajović izjavio je da će Budućnost ponovo biti deo ovog takmičenja.

- Jasno je da Budućnost ima kontinuitet vrhunskih rezultata, a cilj je da nastavimo sa rastom i nadogradnjom. Uspeh smo ostvarili i u radu sa mlađim selekcijama. Čelnici kluba i predsednik Dragan Bokan su napravili pravi potez kada su ospobili dvoranu u Kokotima koja je sada 24 sata na raspolaganju mlađim selekcijama. Pored toga, perspektivni momci se kale u Sudentskom centru, juniorskom pogonu, mlađim reprezentativnim selekcijama, pa već sada seniorski tim možemo da pojačavamo iz sopstvenog pogona. To je jedan od osnovnih uslova za napredak kluba, to je osnova na kojoj svi u klubu verujemo da ćemo u bliskoj budućnosti ponovo igrati u elitnom evropskom takmičenju - rekao je Pajović za Sport klub.

foto: Starsport©

Pomenuta sezona ostaće upisana u istoriji kluba.

- Bila je to sezona koje će definitivno ostati zlatnim slovima upisana u istoriji kluba. Nismo bili favoriti za osvajanje trona, nismo imali budžet kao ostali rivali, nismo imali roster kao glavni konkurentni, ali smo imali pozitivnu energiju, veru da možemo da idemo do kraja. Bili smo odlučni da se borimo do poslednjih atoma snage, svi smo disali kao jedan i na kraju je usledilo slavlje koje je trajalo dugo i koje ćemo svi sigurno pamtiti. Međutim, odmah želim da naglasim da Budućnost kao klub, ulaže maksimalne napore, da intenzivno radi u svim segmentima, da se ponovo nađe u elitnom takmičenju. Mislim da se ne postavlja pitanje da li će, nego kada, Budućnost ponovo biti u elitnom društvu - dodao je Pajović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.