Pero Antić umešan u opasne malverzacije, nezakonita primopredaja bi mogla skupo da ga košta...
Pero Antić, Foto: Starsport©

SEVERNA MAKEDONIJA NA NOGAMA

Pero Antić umešan u opasne malverzacije, nezakonita primopredaja bi mogla skupo da ga košta...

Tamošnja Komisija za borbu protiv korupcije pokrenula je postupak protiv dugogodišnjeg predsednika Košarkaškog saveza Severne Makedonije Danijela Dimevskog

Objavljeno:

Sportska dvorana "Kale" u Skoplju predmet je temeljne istrage pod sumnjom za velike malverzacije, a u celu priču umešan je i bivši košarkaš Crvene zvezde, Atlante Hoks, Olimpijakosa i Fenerbahčea Pero Antić.

Tamošnja Komisija za borbu protiv korupcije pokrenula je postupak protiv dugogodišnjeg predsednika Košarkaškog saveza Severne Makedonije Danijela Dimevskog u vezi sa zakupom prostora Sportskog centra "Kale".

Hala je data Savezu na korišćenje i novom rukovodstvu na čelu sa Perom Antićem, ali se sumnja da je cela primopredaja bila protiv zakona.

- Tačno je da je Savez posebnom odlukom Vlade dobio u posed zgradu označenu kao sportsku dvoranu u SRC "Кale". Smatramo da je sve ovo dovoljan dokaz za pošteno funkcionisanje Кošarkaškog saveza, koji je u ovom slučaju bio zloupotrebljen dezinformacijama u javnosti. Apelujemo na određene strukture, koje koriste trenutak da smisle razne konstrukcije, da nas ne uvode u svoje zločinačke igre - prenose tamošnji mediji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.