Zvezdini igrači su ga tukli na podu Pionira, povredili mu rožnjaču, a sada oblači crveno-beli dres! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

čudni su putevi nikolini

Zvezdini igrači su ga tukli na podu Pionira, povredili mu rožnjaču, a sada oblači crveno-beli dres! (VIDEO)

Vest da Milutinov prelazi u redove Crvene zvezde šokirala je sve navijače Partizana
Objavljeno:

Nikola Milutinov najverovatnije naredne sezone igraće u dresu Crvene zvezde. U ponedeljak ujutru smo vam najavili ovaj transfer, a u toku dana su i inostrani mediji preneli vest da će nekadašnji košarkaš Partizana put Malog Kalemegdana. Srpski reprezentativac trenutno je član grčkog Olimpijakosa, ali kako je njegova minutaža u atinskom klubu u toku prošle sezone, bila mala, moraće da potraži novi klub.

Ovu činjenicu pokušaće da iskoriste beogradski crveno-beli, koji su na pragu da potpišu talentovanu peticu. Vest da Milutinov prelazi u redove Crvene zvezde šokirala je sve navijače Partizana. Grobari su u potpunoj neverici iz više razloga.

Pored toga što sama činjenica da će nekadašnji košarkaš Partizana preći u tabor večitog rivala deluje neverovatno, navijači Partizana se pitaju i kako Milutinov može da postane novi igrač kluba, čiji su ga igrači tukli na parketu Pionira.

To se dogodilo u finalu plej-ofa 2013. godine kada je izbila opšta tuča košarkaša dva naša najveća kluba, a najdeblji kraj izvukao je upravo Nikola Milutinov.

Srpski centar je takođe bio meta i Jake Blažića, koji je posle jednog duela oštetio rožnjaču talentovanog košarkaša. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.