DELIJE NAPILE HRVATSKOG KOŠARKAŠA U BEOGRADU: Pevalo se "Kruno, cigane", a dobio je i navijačku majicu!
Krunoslav Simon, Foto: Starsport©

zanimljivo

DELIJE NAPILE HRVATSKOG KOŠARKAŠA U BEOGRADU: Pevalo se "Kruno, cigane", a dobio je i navijačku majicu!

Imao je i sjajne izjave o Srbima i ističe da uvek izlazi zajedno s nima pošto je s njima u ekipi

Objavljeno: 11:29h

Krunoslav Simon, hrvatski košarkaš je imao vrlo zanimljiv susret sa pojedinim viđenijim Delijama u jednom beogradskom klubu posle gostovanja Lokomotive Kubanj u Beogradu u 1. kolu Evrolige sada već davne 2013. godine.

Hrvat je iskoristio dolazak u Beograd da isproba čari noćnog života srpske prestonice, a desilo se da bude na istom mestu sa pojedinim pristalicama Zvezde, i to sa nekim poznatim navijačima.

Iako bi mnogi sada pomislili da bi to moglo da znači i neke neprijatne scene, bilo je potpuno suprotno. Među njima je odnos bio prijateljski, a Simon je čak i insistirao da plati ceh posle popijenih pića. Zajedno su se provodili do ranih jutarnjih časova, a čak je bilo i šaljivih pesama ''Kruno, Cigane'', a hrvatski košarkaš je dobio na poklon i navijačku majicu.

foto: Starsport©

Simon je ponovio izlazak u Beogradu već u Top 16 Evrolige fazi iste sezone, ali je tada igrao protiv Partizana. Za razliku od duela sa Zvezdom, kada je ubacio svega četiri poena, protiv crno-belih je bio najefikasniji u svom timu i sa 18 poena predvodio je Lokomotivu do trijumfa u Beogradu.

Reprezentativac Hrvatske, iako bi mu u domovini to neko zamerio, nikada nije krio da javno hvali navijače Zvezde, a takođe ne bi imao nikakvih problema da zaigra za crveno-bele.

foto: Saša Pavlić Koky

- Nije tajna da je u Beogradu uvek fenomenalna atmosfera, i bio sam puno puta tamo. I kad sam igrao u Zagrebu, i protiv Zvezde i protiv Partizana. Uvek mi je bilo lepo u Beogradu, uvek je lepo vratiti se tu. Teško je sada o tome govoriti da li bi bih igrao, ali ja stvarno sa tim ne bih imao nikakvih problema, ali znate kakva je situacija, da je to ozbiljnija priča malo. Ali kažem, nikad ne reci nikad - rekao je tada Simon.

Takođe, imao je i sjajne izjave o Srbima i ističe da uvek izlazi zajedno s nima pošto je s njima u ekipi.

- Mi smo nova generacija, mi smo uvek zajedno, izlazimo zajedno, pričamo isti jezik. U bilo kom timu gde sam igrao bio je bar jedan srpski igrač i o njima mogu da govorim samo najlepše stvari - zaključio je Simon

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.