Drobnjak, Trifa, Pop, Gudura... Ono kad su utakmice Partizana i Zvezde rešavane trojkom u poslednjoj sekundi meča! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Ima li išta slađe?

Drobnjak, Trifa, Pop, Gudura... Ono kad su utakmice Partizana i Zvezde rešavane trojkom u poslednjoj sekundi meča! (VIDEO)

Pogodak Marka Gudurića samo je poslednja u nizu šokantnih završnica najvažnije utakmice srpske košarke
Objavljeno: 13:01h

Teško da u rivalstvu između Partizana i Crvene zvezde postoje slađe pobede, od od onih koje su došle kao posledica pogotka u poslednjim sekundama meča. Trenutak u kome se oseti sva čar i gorčina sporta, jednostavno je i jedinstve. Koliko ste srećni zbog pobede svog tima, toliko ste srećni i što znate da mizerija izjeda navijače suparničkog tabora zbog epiloga. Zvezda ponudila ugovor Milutinovu i Milosavljeviću! Jedan je pristao! Trojka koju je Marko Gudurić pogodio u poslednjoj sekundi za trijumf crveno-belih nad crno-belima bila nam je inspiracija da se prisetimo utakmica u kojima je šut uz zvuk sirene doneo pobedu jednom od večitih rivala. Suze u svlačionici crno-belih: Jednom košarkašu Partizana poraz je pao teže nego ostalima! (VIDEO) 1. Trojka Predraga Drobnjaka Partizan je tada slavio rezultatom 91:89, a nakon utakmice dosta se diskutovalo da li je košarkaš crno-belih pre šuta bio u autu. To je bila osma pobeda kluba iz Humske u toj sezoni, a Crvena zvezda nije imala nijednu.

2. Trojka Olivera Popovića
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.