Partizan ispustio 20 razlike: Gudurić trojkom u poslednjoj sekundi doneo Zvezdi pobedu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

finale plej-ofa

Partizan ispustio 20 razlike: Gudurić trojkom u poslednjoj sekundi doneo Zvezdi pobedu! (FOTO) (VIDEO)

Naredna utakmica igra se u utorak, kada će ponovo crveno-beli biti domaćini
Objavljeno: 23:32h

Neverovatno šta smo videli u Pioniru večeras. Košarkaši Crvene zvezde stigli su do prednosti do 2:0 u finalnoj seriji plej-ofa protiv Partizana, ali na kakav način. Sve je bilo gotovo, a onda je Gudurić pogodio trojku od tablu sa 9 metara u poslednjim trenucima! (VIDEO) Marko Gudurić postigao je sa devet metara trojku za pobedu u poslednjoj sekundi meča za pobedu crveno-belih 87:86.. Opšti haos u Pioniru: Grobari gađali Delije bakljama i topovskim udarima, policija sprečila tuču! (VIDEO) Naredna utakmica igra se u utorak, kada će ponovo crveno-beli biti domaćin, a čini se da će se crno-beli teško oporaviti od ovog šoka.

foto: Fonet
Izabranici Aleksandra Džikića od starta su nametnuli jak ritam, a utakmica je mogla biti rešena u drugom delu igre, koju je Partizan dobio rezultatom 29:16. Igranje sa pirotehnikom: Eksplozija u Pioniru zatresla kameru usred prenosa! (VIDEO) Tada su crno-beli imali čak 20 poena prednosti u jednom trenutku. Interesantna je činjenica da je Partizan više poena postigao u prvom poluvremenu ove utakmice, nego u celoj prošloj.

Da li je to Derel ili Deron Vilijams? Partizanov Amerikanac pravi šou na derbiju! (VIDEO)
foto: Fonet
Zvezdi bili su Jović, Kinzi i Cirbes sa 13 poena, dok je kod Partizana odličan bio Džamar Vilson sa 18 poena, a Novica Veličković je ubacio jedan poen manje.
foto: Printscreen
foto: Printscreen
TOK UTAKMICE KRAJ UTAKMICE! CRVENA ZVEZDA JE SLAVILA REZULTATOM 87:86. MARKO GUDURIĆ JE POSTIGAO TROJKU U POSLEDNJOJ SEKUNDI UTAKMICE ZA POBEDU CRVENO-BELIH!
* 13 sekundi do kraja utakmice, Partizan ima poen prednosti i posed!
* Na tri minuta do kraja, Partizan ima samo tri poena prednosti - 77:74. *Partizan nije uspeo da postigne pogodak čak četiri minuta, pa na polovini poslednjeg dela igre, crno-beli imaju prednost od svega pet poena.
KRAJ TREĆE ČETVRTINE! PARTIZAN SA 10 POENA PREDNOSTI ULAZI U POSLEDNJU DEONICU!
*Zveda bolja u trećem delu, ali Partizan i dalje održava solidnu prednost. Crno-beli vode 64:55. *Drugo poluvreme počinje serijom 8-0 Crvena zvezda. Trenutno je 54:45.
KRAJ DRUGE DEONICE! PARTIZAN VODI 54:37! DŽAMAR VILSON POSTIGAO JE ČAK 17 POENA.
*Obrnule su se uloge u odnosu na prvu utakmicu. Partizan vodi 50:32 na dva minuta do kraja druge četvrtine.
*Partizan se ponovo odlepio! Crvenoj zvezdi nije pomogla ni tehnička greška Čedomira Vitkovca. Crno-beli vode 37:29. *Prošlo je tri minuta u drugoj deonici. Gledamo strahovit tempo i odličnu košarku. Trenutno je 35:28 za crno-bele!
KRAJ PRVE ČETVRTINE! PARTIZAN VODI REZULTATOM 25:21! *Partizan izgleda dosta dobro na terenu, ali ne uspeva da se značajnije rezultatski odlepi. Briljira Darel Vilijams koji ima već šest ubačenih poena. Trenurno je 18:13 za crno-bele, na tri minuta do kraja prve četvrtine.
*Nakon tri minuta utakmice, crno-beli vode rezultatom 6:4. Ipak, najveći utisak su već tri lične greške Božo Đumića.
20:45 - 20:30 -
20:15 -
20:00

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.