BOGDAN MORA DA MOLI KOMŠIJU DA GA PUSTI NA SVOJ KOŠ: Naručio sam ga, ali stiže mi tek za dva meseca!
Bogdan Bogdanović, Foto: EPA/Larry W Smith

USPORIO ŽIVOTNI TEMPO

BOGDAN MORA DA MOLI KOMŠIJU DA GA PUSTI NA SVOJ KOŠ: Naručio sam ga, ali stiže mi tek za dva meseca!

Otkrio je kako provodi vreme kod kuće

Objavljeno:

Igrač Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović ima zanimljiv način da odradi šuterski trening u doba koronavirusa

- Naručio sam koš koji mogu da instaliram u garaži, ali on će biti dostavljen tek za dva meseca, ili tako nešto. U međuvremenu, često odlazim do komšije i kod njega vežbam šut, pošto su naše sale za trening zatvorene - izjavio je 27-godišnji Bogdan Bogdanović.

Nastavio je o istoj temi.

- Ne znamo kada će se košarka vratiti. Svi se trude da urade koliko mogu u uslovima koje imaju. Ovo će sigurno uticati na fizičku spremu košarkaša i moramo da ostanemo u formi. Svakako ćemo morati da se prilagodimo takmičarskom ritmu kada sezona počne. Svi paze da se ne ugoje, osim Dierona Foksa, on jednostavno ne može da nabaci kilograme. Inače NBA košarkaši žive izuzetno brzo, ako ništa drugo, sada imamo dobru priliku da malo usporimo i razmislimo o drugim stvarima. Obično mnogo radim, igram i za tim i za reprezentaciju, tako da mi ovo malo i prija - rekao je najbolji strelac Svetskog prvenstva u Kini 2019. godine.

Otkrio je kako provodi vreme kod kuće.

- Otkad smo poslati kući, uvek nalazim nove načine da se zabavim. U početku sam mnogo igrao video-igre, po pet ili šest sati dnevno jer za to nikada nisam imao vremena dok sam igrao. Onda sam shvatio da je to trošenje vremena i postalo mi je malo dosadno. Sada imam dnevnu rutinu – probudim se rano, jedem, pričam sa rodbinom i prijateljima iz Srbije, treniram, a uveče čitam ili gledam film - zaključio je Bogdanović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.