SLUKAS PROGOVORIO O SUDBINI U FENERU: Ako Obradović ode...
Kostas Slukas, Foto: EPA/Toms Kalnins

"Sezona bi trebalo da bude završena"

SLUKAS PROGOVORIO O SUDBINI U FENERU: Ako Obradović ode...

Jasan stav o svemu

Objavljeno:

Ugovor između Fenerbahčea i Kostasa Slukasa važi još godinu dana, a čelnici istanbulskog velikana već pregovaraju sa grčkim košarkašem o produžetku saradnje. On, međutim, ima jasan stav o tome.

- Postoje neke glasine da ću se vratiti u Olimpijakos ili da ću potpisati za Panatinaikos. Čitam i slušam različite scenarije, ali sve što znam u ovom trenutku je da imam ugovor sa Fenerom još godinu dana. Situacija je sada specifična, ali taj ugovor je i dalje na snazi još godinu dana. Ipak, ukoliko trener Obradović ode kao što se spekuliše, cela situacija se menja - rekao je Slukas.

On je govorio i o pandemiji virusa korona, kao i o tome da je ceo tim bio testiran i da se klub oglasio saopštenjem, navodeći da je jedan igrač zaražen.

- Pojavio se virus u ekipi jer su moji saigrači to doneli iz Moskve, kada smo igrali protiv Himkija. Nisam igrao taj meč, ostao sam u Istanbulu. Bili smo uplašeni. Kada se taj problem pojavio, u Turskoj se sve stavljalo ’pod tepih’. Liga je nastavljena kao da se ništa nije dogodilo. Nadam se da će sve biti dobro na kraju - dodao je Slukas.

Postoje različita nagađanja o tome kada i na koji način bi ova sezona Evrolige mogla da se nastavi, a o inicijalnim predlozima košarkaška javnost nije imala dobru reakciju.

- Sezona bi trebalo da bude završena. Veoma je teško da sada ponovo zaigramo pod bilo kojim uslovima. Situacija je otišla predaleko u celoj Evropi i bilo bi neodgovorno i opasno nastaviti sezonu. Smatram da bi sezona u Evroligi trebalo da bude suspendovana, sa ili bez proglašenja šampiona - zaključio je Slukas.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.