AKO NE MOŽE NA TERENU, ONDA DAJTE TITULU PARTIZANU: Nema dilemu kako bi sezona trebalo da se završi!
Uroš Luković, Foto: Adria Media TV

Javio se iz karantina

AKO NE MOŽE NA TERENU, ONDA DAJTE TITULU PARTIZANU: Nema dilemu kako bi sezona trebalo da se završi!

Iskusni centar je ispričao da vreme uglavnom provodi uz igrice i društvene mreže

Objavljeno:

Centar barskog Mornara Uroš Luković, javio se iz kućne izolacije i otkrio kako provodi ove dane i nedelje od kada je prekinuta sezona zbog pandemije koronavirusa.

Iskusni košarkaš je istakao da najviše vremena provodi na društvenim mrežama i da se trudi da što manje čita vesti, jer smatra da to samo unosi paniku među narod.

- Po ceo dan provodim vreme na Soniju i Instagramu, u kući sa roditeljima. Teško mi je palo sve to, navikao sam da sam stalno aktivan, da sam stalno napolju i da sam sa društvom tako da mi je sve to teško palo.

- Čujem se svakodnevno sa ljudima iz kluba... Nadali smo se da će se nastaviti sezona, ali kako se ovo kreće mislim da će biti teško. Ne znam šta će biti sa ABA ligom, mislim da je još rano da pričamo o tome, nisam pametan...

U trenutku prekida sezone, kolo pre kraja ligaškog dela prvenstva, njegov Mornar je bio u igri za plej-of, ipak on sumnja da će sezona moći da se nastavi.

Zato je još jednom ponovio stav da bi trebalo da se sezona završi na osnovu onog rasporeda koji je bio na tabeli ABA lige pre prekida i da njegov bivši klub Partizan bi trebalo da bude šampion.

- Ako ovo bude trajalo više nego što je planirano, najbolje je da se završi onako kako sad stoje stvari - jasan je Luković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.