ZNATE, U MADRIDU POSTOJI JEDNO KLIZALIŠTE! To je sada mrtvačnica!
Pau Gasol u detalj opisao kakva je situacija u Španiji, Foto: EPA/Alejandro Garcia

Kakva priča PAU Gasola

ZNATE, U MADRIDU POSTOJI JEDNO KLIZALIŠTE! To je sada mrtvačnica!

Legendarni as opisao horor u kome se nalazi njegova zemlja

Objavljeno: 14:44h

Koronavirus je razorio Španiju. To je zemlja sa daleko najvećim brojem zaraženih i preminulih u Evropi, a reći da je situacija katastrofalna i užasna je isuviše blag opis.

Najbolje je čitavu situaciju u zemlji oslikao Pau Gasol, legendarni košarkaš koji se sa Rafaelom Nadalom uključio u pomaganje rodnoj zemlji.

On je objavio autorski tekst za "Plejers tribjun" u kome je detaljno i bez bilo kakvog uvijanja opisao scene u Španiji koje podsećaju na horor filmove.

- Jedna priča iz Španije me je posebno potresla. U jednom od najposećenijih delova Madrida nalazi se tržni-centar 'Ledena palata'. To je veliki tržni-centar sa dosta manjih radnji i restorana, a glavna atrakcija mu je ogromno klizalište. Danas, ceo tržni-centar je prazan, a Španci su pod narednom da ostanu kod kuće. Klizalište je, u međuvremenu, postalo mrtvačnica - napisao je između ostalog Gasol.

Gasol ističe da zna da su državne mere rigorozne, ali veruje da su neophodne.

- Razmislite o tome... Celo klizalište sada je - mrtvačnica. Madrid je već objavio da će još jednu lokaciju pretvoriti u mrtvačnicu. Život u Španiji se toliko promenio za tako kratko vreme - dodao je 39-godišnji NBA as.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.