DONČIĆ NA ČAMCU PLEŠE UZ PESMU ZBOG KOJE SE RASPALA SCG: Snimak NBA asa koji je obišao Balkan u roku od sekunde!
Luka Dončić, Foto: Instagram

MALO JE ZAMEŠAO...

DONČIĆ NA ČAMCU PLEŠE UZ PESMU ZBOG KOJE SE RASPALA SCG: Snimak NBA asa koji je obišao Balkan u roku od sekunde!

Podigao prašinu onime što je postavio na Instagram

Objavljeno:

Luka Dončić prisilnu pauzu u NBA ligi zbog koronavirusa koristi za donacije onima na prvoj crti borbe protiv pošasti, ali i za objave snimaka iz vremena pre korone.

Brojne fanove oduševio je snimkom s letnjeg odmora prošle godine, na kojoj na gliseru negde na Jadranu odlično pleše na poznatu pesmu Ludi letnji ples, srpsko-crnogorskog bivšeg sastava Flamingosi (nažalost, Marinko Madžgalj više nije među živima, otuda ovo bivši).

Ta je pesma izazvala velike kontroverze 2006. Srbija i Crna Gora tada su bile u državnoj zajednici, a Flamingosi su na izboru za pesmu koja će tu državu predstavljati na Eurosongu dobili najviše glasova televizijskih gledatelja.

Međutim, zato što je ta pesma bila predstavnik Srbije, članovi žirija u Crnoj Gori nisu joj dali nijedan bod kako bi pobedio crnogorski "boy-band" "No name". Na to je publika u beogradskom Sava centru, gde se održavao izbor, reagovala zaglušujućim zviždanjem, psovkama i bacanjem boca na pozornicu, s koje je isterala No name i na koju su umesto njih na oduševljenje okupljenih došli Flamingosi.

Epilog ovog spora bio je da Srbija i Crna Gora nisu poslali nikoga na Eurosong u Atini, a na prostorima naše dve države popularna je teza da je ovim incidentom počeo raspad državne zajednice SCG. Nešto slično kao što je Gavrilo Princip bio za Prvi svetski rat.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.