ISKORISTIĆE SRBE DA GA UBEDE: U Denveru strahuju da im slavni NBA klub ne preotme Jokića, pogotovo ako on ode tamo!
Nikola Jokić s srpskim navijačima u Čikagu, Foto: Printscreen/Youtube/Denver Nuggets

o čemu se radi

ISKORISTIĆE SRBE DA GA UBEDE: U Denveru strahuju da im slavni NBA klub ne preotme Jokića, pogotovo ako on ode tamo!

Međutim, reklo bi se da je reč o nepotrebnom dizanju panike

Objavljeno: 17:42h

Zabrinutost vlada među navijačima Denvera ovih dana nakon vesti da bi generalni menadžer franšize Arturas Karnišovas mogao da preuzme istu funkciju u Čikagu.

Ne brine ih toliko odlazak legendarnog Litvanca, koliko u stvari eventualne posledice koje bi njegov odlazak imao po tim, a tu se najviše misli na Nikolu Jokića.

Nije nikakva tajna da je upravo Karnišovas doveo Jokića u Denver i u njemu prepoznao vanserijski talenat i kvalitet, iako su mnogi sumnjali u njega, pa sada pristalice Nagetsa strahuju da bi mogao i da povuče sa sobom Džokera.

Uz to, kao aduta bi mogao da koristi Srbe koji žive u Čikagu, pošto je opšte poznato da je to grad sa najvećom srpskom dijasporom na svetu.

- Čikago je najveći grad sa srpskom populacijom posle Beograda. Tako da, ako bi uspeli da dovedu Karnišovasa, čoveka koji je jedan od najzaslužnijih za dolazak Jokića u Denver, onda bi moja strepnja, za Jokićev 'prelazni rok' 2023. godine, zvanično počela - napisao je novinar "BSN Denvera" Adam Mares, ali je potom obrisao taj tvit.

S druge strane novinar koji prati Nagetse, Herison Vind, smatra da nema nikakvih razloga za zabrinutost, jer pre svega Jokić ima maksimalan ugovor još 3 godine, kao i da nije toliko vezan za Karnišovasa, koliko recimo za trenera Majka Melouna.

- Jokić ima još tri godine u svom ugovoru. Ne smatram da bismo o tome morali da brinemo u ovom trenutku - napisao je Vind na Tviteru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.