SVAKO JUTRO SE PITAM JE L' MOGUĆE?! NE MOGU DA VERUJEM ŠTA SE DEŠAVA: Partizan je pokazao da je najbolji!
Saša Pavlović u društvu Bogdana Bogdanovića, Foto: Starsport©

podrška za srbe u crnoj gori

SVAKO JUTRO SE PITAM JE L' MOGUĆE?! NE MOGU DA VERUJEM ŠTA SE DEŠAVA: Partizan je pokazao da je najbolji!

Pavlović ističe da sada ostaje samo da se čeka odluka oko završetka sezone

Objavljeno:

Bivši košarkaš Partizana i miljenik Grobara, Saša Pavlović, poručio je da je taj klub pokazao da je najbolji rezultatima koje je ostvario do prekida svih takmičenja zbog koronavirusa.

Crno-beli su u trenutku prekida zauzimali prvo mesto u ABA ligi i plasirali su se u četvrtfinale Evrokupa, dok su već bili odbranili Kup Radivoja Koraća.

- Ne gledam to na negativan način. Naravno da nas (Partizan) pogađa, pokazali smo koliko možemo, odnosno da smo najbolji u svim takmičenjima u kojima smo učestvovali. Siguran sam da bi bili prvi. Partizan je kao klub uradio sve što je mogao i pokazao je da je na pravom putu. Ne treba žaliti, samo treba sačekati odluku - poručio je Pavlović za televiziju Partizana.

Kako kaže i on kao i svi ostali vreme provodi u izolaciji sa decom i suprugom, a nedostaju mu utakmice, kako voljenih crno-belih, tako i NBA mečevi koje redovno prati.

- Svaki dan kada se probudim pomislim – 'je l' moguće?'. Kao da sanjam, ne mogu da verujem šta se dešava. Ali šta ćemo, takva je situacija i nadam se da će se ubrzo sve vratiti u normalu.

Saša Pavlović priznaje da mu nedostaje gledanje utakmica
Saša Pavlović priznaje da mu nedostaje gledanje utakmicafoto: Starsport©

- I jedno i drugo. Na Partizanovim mogu da budem fizički tu i da gledam. Nema lepšeg osećaja od toga, osim kada se igra za taj klub. Nedostaje mi sport, neverovatna stvar se desila sa svetom koju niko nije mogao da pretpostavi. Nadam se da ljudi poštuju stručnjaka kako bi sve što pre prošlo - poručio je Pavlović.

On je još dodao i da prati sve srpske košarkaše u NBA, a pružio je i podršku srpskom narodu u Crnoj Gori.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.