TO JE KOŠARKAŠKO SAMOUBISTVO: Bivši igrač Zvezde žestoko udario po Evroliginom planu za nastavak sezone!
Luka Mitrović dok je nosio dres Crvene zvezde, Foto: Starsport©

ne sviđa mu se

TO JE KOŠARKAŠKO SAMOUBISTVO: Bivši igrač Zvezde žestoko udario po Evroliginom planu za nastavak sezone!

"Ako treba svi klubovi da budu u jednom gradu, to znači da pojedini neće moći da igraju domaće lige, na primer četiri španska, dva turska, dva nemačka", reči su bivšeg kapitena crveno-belih

Objavljeno:

Košarkaš Manrese Luka Mitrović smatra da je Evroligin plan za nastavak sezone nakon uspostavljanja normalizacije akutelne situacije veoma loš po košarku.

Evroliga ima plan da 78 utakmica odigra za pet nedelja u gradu sa dve hale.

Mitrović je u razgovoru za Nova.rs izneo svoj stav.

- Jasno je u kom smeru sve ide, možda i ima nekog razloga da se igraju takmičenja u julu i avgusti, ali iz ugla sportiste i direktnog učesnika nema nikakve logike. Pa bićemo dva-tri meseca bez treninga, u izolaciji, kao svi ljudi. Možda i više. I posle neko treba da odigra dve-tri utakmice nedeljno za nešto više od mesec dana. To je košarkaško samoubistvo. Nije to samo moj stav, već tako razmišlja ogroman broj igrača - rekao je Mitrović i dodao:

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- Ako treba svi klubovi da budu u jednom gradu, to znači da pojedini neće moći da igraju domaće lige, na primer četiri španska, dva turska, dva nemačka… To nisu klubovi iz sredine ili donjeg dela tabele, nego iz vrha. Zar mislite da je to dobro?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.