NIJE PRAVEDNO, ALI JE JEDINO REALNO: Partizan mora da bude šampion ABA lige!
Trinkijeri i Šćepanović, Foto: Starsport©

izneo lični stav

NIJE PRAVEDNO, ALI JE JEDINO REALNO: Partizan mora da bude šampion ABA lige!

Smatra Šećpanović

Objavljeno:

Pomoćni trener Partizana Vlado Šćepanović smatra da je jedino realno rešenje da se crno-beli proglase za šampiona ABA ligi.

Šćepanović se nalazi u Crnoj Gori, gde je u izolaciji zbog koronavirusa, a za Sport klub je govorio o aktuelnom stanju u regionalnoj košarci.

– Poništiti sezonu u situaciji kad je završeno više od dve trećine takmičenja je takođe nerealno. Da je u pitanju pola sezone, o tome bi moglo da se razgovara. Smatram da je najrealnije rešenje kada je ABA liga u pitanju, proglasiti kraj takmičenja, na osnovu stanja na tabeli. Nije pravedno, ali je jedino realno i moguće. Proglašenje pobednika i nije veliki problem jer i poslednje kolo da se odigra ne bi promenilo postojeće stanje na tabeli - rekao je Šćešpanović i dodao:

Milslim da je mnogo veće pitanje, ko ispada, a ko ulazi u ligu. Najbezbolnije, ali opet ponavaljam, ne i do kraja najpravednije rešenje, je da niko ne ispada, a da se liga proširi sa prve dve ekipe iz ABA 2 lige. Mi smo praktično došli do samog kraja lige i svako drugo rešenje bi bilo mnogo nepravednije od ovog koje sam naveo. Moram da naglasim da je ovo isključivo moje lično mišljenje i razmišljanje.

BONUS VIDEO:

(Esrpespo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.