ABA LIGA DONELA KONAČNU ODLUKU: Sezona je poništena, niko neće dobiti titulu!
Duel na košarkaškom Večitom derbiju, Foto: Starsport©

GROBARIMA SE OVO NEĆE DOPASTI

ABA LIGA DONELA KONAČNU ODLUKU: Sezona je poništena, niko neće dobiti titulu!

Mnogo je bilo spekulacija oko ovog gorućeg pitanja

Objavljeno:

Čelnici ABA lige doneli su nepopularnu odluku, a sve zbog pandemije koronavirusa koja je zavladala celim svetom, pa tako i Jadranom.

Pošto je bolest uzela maha, zdravlje pojedinaca je mnogo važnije od košarke, pa se tako jednoglasno došlo do rešenja da se sezona u regionalnom takmičenju poništi, dakle, da se nikome ne dodeli titula, nego da naredne jeseni sve krene od nule.

Niko neće ispasti, niko neće ući u viši rang, a nikome neće biti ni dodeljena titula, oko čega se po medijima čulo mnogo priča u prethodnom periodu.

ABA liga, ilustracija
ABA liga, ilustracija foto: Filip Plavčić

Ovakav rasplet najmanje će se dopasti Partizanu, koji je bio prvoplasiran u momentu kada se liga prekinula, kolo pred kraj regularnog dela šampionata i ulaska u plej-of.

  • S obzirom na to da je danas 1. april, dan šale, jasno vam je da je ova vest šala, bezazlena, čisto malo da bismo razbili monotoniju samoizolacije uz obaveznu poruku #ostanikodkuće :)

A, pošto sve više ljudi i na ovim prostorima strahuje od koronavirusa, jedna stvar u ovom tekstu nije bila šala - a to je činjenica da je trenutno zdravlje zaista važnije od bilo kog sporta...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.