KAO ZVERSKI MAMURLUK, MOZAK NA 1.000 OBRTAJA, NEMA SPAVANJA: Košarkaška legenda ispričala svoju borbu s koronom!
Alfonso Rejes, Foto: Printskrin

ispovest

KAO ZVERSKI MAMURLUK, MOZAK NA 1.000 OBRTAJA, NEMA SPAVANJA: Košarkaška legenda ispričala svoju borbu s koronom!

- Taj zverski mamurluk, koji mi nije dao da spavam i mislim, stavio mi je mozak na hiljadu obrtaja - rekao je Rejes za “Marku”

Objavljeno: 15:59h

Alfonso Rejes, predsednik Asocijacije profesionalnih košarkaša Španije, bivši reprezentativac i stariji brat Fernanad Rejesa kapitena Real Madrida, po prvi put se obratio javnosti od kada je testiran pozitivan na virus Covid-19.

Rejesu je sredinom marta potvrđeno da ima korona virus.

- Taj zverski mamurluk, koji mi nije dao da spavam i mislim, stavio mi je mozak na hiljadu obrtaja - rekao je Rejes za “Marku” i dodao:

- Nisam imao simptome danima. Nemam groznicu, samo tragove kašlja, što je znak da sam u procesu ozdravljenja. Posle toga ću morati da budem još 14 dana u karantinu kako bi virus potpuno nestao.

Alfonso je bio jedan od prvih javnih ličnosti u Španiji zaraženih korona virusom.

- Kada je u pitanju zdravlje, ovo me je uplašilo... Plašio sam se za život. Ne sećam se da sam ikad imao prehladu. Pre dve godine sam imao groznicu, ali to je trajalo jedan dan. Sada sam bolje, ali da sam bio bolestan 16 dana, od čega 12 sa temperaturom, to nikada nisam imao - rekao je Rejes i nastavio:

- Ovo nije običan virus i ne napada samo odrasle. Ako je mene, koji sam u dobroj fizičkoj spremi, 'pokosio', zamislite šta može da uradi običnoj osobi ili nekom ko ima problema.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / B92 / Blic sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.