DA LI SU VAM POTREBNE ILI NISU? Bivša NBA zvezda obezbedila 10 miliona maski za rodni Bruklin, pa upala u problem!
Stefon Marberi je spremio donaciju od 10 miliona maski, Foto: Printscreen/Instagram/starburymarbury

ni gradonačelnik ne zna

DA LI SU VAM POTREBNE ILI NISU? Bivša NBA zvezda obezbedila 10 miliona maski za rodni Bruklin, pa upala u problem!

Marberi je za Njujork post govorio o svom poduhvatu i objasnio da je uz pomoć kineskih dobavljača pronašao način da u Njujork stigne 10 miliona N95 maski koje će se prodavati po ceni od 2,75 dolara

Objavljeno:

Bivši američki košarkaš Stefon Marberi se našao u problemu pošto je pokušao da organizuje donaciju zaštitnih maski.

Trener kineske košarkaške ekipe Pekinga je nameravao da iz Kine u Njujork isporuči deset miliona maski tipa N95.

- Ovo je novi normalan način života. Moramo da se adaptiramo što pre na ove stvari. Veoma je važno da nosimo maske zbog pandemije koronavirusa. Karantin je za cilj imao sprečavanje širenja virusa jer se radi o nevidljivom ubici. On nema srce, nema milost i svi smo u opasnost. Možemo da ostanemo kod kuće dok se ne pronađe bezbednije rešenje. Pozitivna energija, smeh, molitva, meditacija samo je deo stvari koje možemo da radimo. Ostanite dobro i pregurajmo ovo! - napisao je Marberi na svom instagram profilu.

Marberi je za Njujork post govorio o svom poduhvatu i objasnio da je uz pomoć kineskih dobavljača pronašao način da u Njujork stigne 10 miliona N95 maski koje će se prodavati po ceni od 2,75 dolara.

On je stupio u kontakt sa predsednikom opštine Bruklin Erikom Adamsom, ali su onda nastale poteškoće. Adams je naveo da je od grada i nadležnih službi dobio informaciju da maske nisu potrebne, ali su zvaničnici Ministarstva zdravlja potom objavili da žele da stupe u kontakt sa Marberijem u vezi sa dopremanjem maski.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.