GROBARI SADA STRAHUJU JOŠ VIŠE: Ovaj scenario se nikako neće svideti Partizanu!
Andrea Trinkijeri i Novica Veličković, Foto: Emilija Jovanović

sve je realnije

GROBARI SADA STRAHUJU JOŠ VIŠE: Ovaj scenario se nikako neće svideti Partizanu!

I dalje čekamo zvaničnu odluku

Objavljeno: 15:52h

Nakon sedam godina košarkaški klub Partizan se nalazio na putu da osvoji šampionski prsten ABA lige i vrati se na presto regionalne lige - izabranici Andree Trinkijerija su igrali sezonu za poželeti, na svim frontovima su bili u konkurenciji za prvo mesto, ali se onda dogodio koronavirus, koji je napravio pometnju u svim sferama života, pa tako i u sprotu.

Mnogo je špekulacija o tome kako će se okončati ABA liga, a postoje tri scenarija za nastavak sezone.

Prvi je taj da se ABA liga nastavi kada se situacija oko koronavirusa bude smirila. Drugi scenraio bi se najviše svideo Grobarima, pošto bi po njemu šampion bio proglašen po aktuelnom plasmanu na tabeli, pa bi tako Partizan došao do svog sedmog pehara u ovom takmičenju.

Crno-beli su stvorili izvanrednu timsku hemiju
Crno-beli su stvorili izvanrednu timsku hemiju foto: Starsport©

Treći scenario, koji postaje sve realni, nikako se neće dopasti navijačima crno-belih, jer bi tako Partizan ostao bez titule, a sezona bi se poništila i svi rezultati Trinkijerijeve ekipe bi pali u vodu.

Odluka VTB lige da poništi sezonu dodatno je uplašila navijače Partizana da se ovo ne dogodi i na Jadranu, pritom su taj recept usvojili i Italijani, pa tako ne bi čudilo i da se ABA liga odluči na ovakav postupak.

Naravno, i dalje niko sa sigurnošću ne može da tvrdi šta će se dogodoti sa ABA ligom, pa nam ostaje da čekamo zvaničnu odluku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.