Fenomenalni Ivanović nije mogao sam: Zvezdi je bilo dovoljno 10 minuta da postane prvi finalista Superlige! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet

2. meč polufinalne serije Superlige

Fenomenalni Ivanović nije mogao sam: Zvezdi je bilo dovoljno 10 minuta da postane prvi finalista Superlige! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja pre, tokom i posle meča pratili ste uz Espreso.co.rs
Objavljeno: 23:15h

Košarkaši Crvene zvezde su prvi finalisti Superlige! Izabranici Dejana Radonjića su trijumfovali i u drugoj utakmici polufinalne serije rezultatom 74:64 protiv Mega Leksa i sada čekaju razvoj situacije na duelu između Partizana i FMP.

foto: Fonet
Izabranici Dejana Milojevića su pružili sjajan otpor šampionima ABA lige i tokom većeg dela meča su održavali malu prednost. Predvođeni briljantnim Nikolom Ivanovićem su terorisali koš Zvezde koja tokom prve tri deonice nije mogla da pogodi gotovo ništa iz daljine. Crveno-bele je u životu održavao Stefan Jović sjajnim prodorima i asistencijama za svoje saigrače. Takođe je funkcionisao i ofanzivni skok, ali je i zanimljivo da su igrači Crvene zvezde imali preko 20 izgubljenih lopti. Ipak, košarkaši sa Malog Kalemegdana posle izjednačenog meča uspevaju da u poslednjoj četvrtini slome protivnika i naprave seriju koja je unela nervozu u protivničke redove i tako obezbede i drugu pobedu i zakažu finalni megdan. Stefan Jović utakmicu je završio sa 18 poena i čak devet asistencija, dok je Luka Motrović postigao 20 poena uz sedam asistencija. Nikola Janković je sa 23 poena bio najbolji strelac Mege, dok je Nikola Ivanović postigao 16 poena. Sva dešavanja pre, tokom i posle meča pratili ste uz Espreso.co.rs! 64-74 Gotov je meč! Zvezda je prvi finalista Superlige! 62-69 Serija koju je napravila Crvena zvezda na početku poslednje deonice je unela nervozu u redove Mege koja nije uspela da se vrati na pravi put. Štimac je ubeležio svoj 13. skok! 55 - 60 Lepo otvara poslednju deonicu Zvezda i uspeva da napravi seriju 5:0. 55-57 Veliki peh za Megu, isključen je Dejan Milojević posle brojnih prigovora!

55-55 Kakav meč u Mitrovici. Gotovo je treća deonica, očekuje nas velika drama u finišu! 53-52
46-47
40-39 38-37 Gotovo je prvo poluvreme. Zvezda ne može ništa da pogodi iz daljine, Ivanović je nezaustavljiv! 36-31 27-23
27-21
22-21
15-16
9-14
6-11 0-4 20:00 Utakmica je počela!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.