Milojević posle poraza: Kada te jedan tim pobedi šest puta...
Foto: Fonet

brutalno iskren

Milojević posle poraza: Kada te jedan tim pobedi šest puta...

Trener Mega Leksa Dejan Milojević česitao je Zvezdi na pobedi i naglasio da je Zvezda u svim segmentima bila bolji tim na večerašnjem susretu
Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da je njegov tim ostvario zacrtani cilj i zasluženo večeras slavio protiv Mega Leksa (77:66), u prvoj utakmici polufinalne serije Superlige Srbije. - Ono što smo želeli, večeras smo i ostvarili, a to je da pobedimo i povedemo u seriji. Sve naše utakmice protiv Mege su teške. Večeras smo igrali dobru odbranu, mogli smo bolje i u napadu. Gradili smo rezultat i na kraju uspeli da budemo bolji od protivnika. Svestan sam da nas u Mitrovici čeka težak meč iz više razloga. Pre svega što je Mega na domaćem parketu odlična - kazao je Radonjić. - Odbranili smo naš teren, a u Mitrovici po navici igramo neizvesne utakmice. Neka bude i ovoga puta tako, a da na kraju budemo zadovoljni rezultatom - rekao je Radonjić na konferenciji za novinare u beogradskoj hali Aleksandar Nikolić. Trener Mega Leksa Dejan Milojević česitao je Zvezdi na pobedi i naglasio da je Zvezda u svim segmentima bila bolji tim na večerašnjem susretu. - Čestitke Zvezdi na zasluženoj pobedi. U svim segmentima su bili bolji. Ova razlika nije realna jer je zvezda trebalo da pobedi i sa 20 razlike. Mi moramo da pokušamo da odigramo bolje u narednoj utakmici i vratimo seriju u Beograd - rekao je Milojević.

foto: Fonet
On je dodao da ključ poraza leži u lošoj motivaciji tima. - Kada nas jedna ekipa pobedi već šest puta u sezoni, igrači prosto gube veru u pobedu, a sve polazi odatle - zaključio je Milojević. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.