TRINKIJERI MENJA PITINA U PANATINAIKOSU? Pored njega u igri su dva Srbina - ne zna se koje ime je veća legenda!
Andrea Trinkijeri, Foto: Emilija Jovanović

JAKE VESTI IZ ATINE

TRINKIJERI MENJA PITINA U PANATINAIKOSU? Pored njega u igri su dva Srbina - ne zna se koje ime je veća legenda!

PAO-ovi navijači su u panici, ali ove tri opcije bi mogle da ih smire

Objavljeno:

Trener Panatinaikosa Rik Pitino objavio je da će od sledeće sezone voditi jedan univerzitet u SAD, te će zbog toga zeleni iz Atine morati brzo da pronađu novu opciju za njegovog naslednika.

Prvi čovek kluba kontroverzni Dimitris Janakopulos želeo je da na klupu vrati Željka Obradovića ili njegovog dugogodišnjeg pomoćnika i kuma Dimitrisa Itudisa, kao i bivšu zvezdu ove ekipe Šarunasa Jasikevičijusa, međutim od toga neće biti ništa.

Dimitris Janakopulos
Dimitris Janakopulos foto: Printscreen/dpg7000

Zato se Janakopulos odlučio za nova tri imena, i to kakva, ona pod kojim se trese tlo: Igor Kokoškov, Saša Obradović ili Andrea Trinkijeri.

Trinkijeri nije toliko realna opcija, jer je srećan u Beogradu, a ima ugovor do kraja naredne sezone, dakle do leta 2021. godine.

Kokoškov ima visoku poziciju prvog asistenta u stručnom štabu Luka Voltona, tako da su jako male šanse da se Kokoškov vrati u Evropu. Bar ne u ovom trenutku...

Andrea Trinkijeri
Andrea Trinkijeri foto: Emilija Jovanović

Što se Obradovića tiče. on je napravio interesantan potez kada je izabrao Monako posle rastanka sa Lokomotivom Kubanj iz Krasnodara. Tamo ima odličnu sezonu u kojoj je prvi na tabeli francuskog prvenstva i u nokaut fazi Evrokupa u svojoj grupi. Nekoliko puta Obradović je rekao da ne želi da ide tamo gde nema dugoročnog projekta kojem može da se posveti, a jasno je da Janakopulos baš i nije neko ko razmišlja mnogo unapred.

Dakle, i dalje potraga traje, ali ukoliko bi uspeo da privoli nekog od ove trojice, gazda zelene ekipe iz Atine bio bi smatran herojem. Bar jedno vreme - dok opet nešto ne upropasti svojim raskalašnim stilom života i neodgovornim ponašanjem sa onim što su mu ostavili otac i deda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.