NEMIRI U DENVERU: Koronavirus stigao i do Nikole Jokića!
Nikola Jokić, Foto: Profimedia

korona hara svetom

NEMIRI U DENVERU: Koronavirus stigao i do Nikole Jokića!

Virus nađen kod zaposlenog u dvorani kluba gde igra Srbin

Objavljeno: 11:31h

Nemir u Denveru. Kako javlja lokalni list "Denver post", jedan radnik zaposle u hali u kojoj igraju Nikola Jokić i njegovi saigrači zaražen je koronavirusom. On je zaposlen u njujorškoj firmi "Legende", koja opslužuje velike i male dvorane hranom i pićem, i to služe njeni radnici, a upravo jedan od njih koji je radio u dvorani Nagetsa je bio inficiran.

Kako je saopšteno, on je bio pozitivan na testu u utorak, a utvrđeno je da je poslednji put u hali bio kada su domaći Kolorado Avelanši igrali hokejaški meč sa Njujork Rendžersima 11. marta. Za sada nema informacija da li je radio i dan ranije na istom mestu, jer su tada Nikola Jokić i Nagetsi igrali (i savladali) najbolje rangirani tim Istočne konferencije, Milvoki Bakse.

Američki novinari koji svakodnevno prate košarkaška zbivanja u Denveru ističu da igrači Nagetsa za sada nisu testirani na pomenuti koronavirus, te da u ovom trenutku nema najava da će biti podvrgnuti tome. U SAD do sada je 9.415 osoba zaraženo SARS-CoV19 tipom koronavirusa, 106 osoba se oporavilo, a 150 njih preminulo. Od tih 150 smrtnih slučajeva, dva su zabeležena u američkoj saveznoj državi Kolorado, u kojoj Jokić nastupa sa Nagetsima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.