HTEO SAM DA KAŽEM DOSTA SVEMU, KRAJ, ALI ONDA SU ME ZVALI IZ PORTLANDA: Kako su Blejzersi spasili Karmela Entonija?
Karmelo Entoni, Foto: AP

JAKA PRIČA

HTEO SAM DA KAŽEM DOSTA SVEMU, KRAJ, ALI ONDA SU ME ZVALI IZ PORTLANDA: Kako su Blejzersi spasili Karmela Entonija?

Entoni je u ligu došao kao nekadašnji student univerziteta Sirakjuz, njegova omiljena škola iz detinjstva, a svojim sjajnim igrama im je doneo i šampionsku titulu

Objavljeno:

Slavni NBA košarkaš Karmelo Entoni otkrio je da mu je sadašnji klub Portland Trejlblejzers spasio karijeru.

Entoni je posle sage u Niksima postao član Oklahome i od tada kreću njegovi problemi, pa skoro godinu dana nije imao tim.

Onda se dogovorio sa Portland Trejlblejzersima za koje je odigrao 50 utakmica i prosečno postiže 15.3 poena, 6.3 skoka i podeli 1.6 asistenciju.

O čitavoj ovoj situaciji, Karmelo Entoni je govorio u "Pull up" podkastu čiji je autor njegov saigrač Si Džej Mekolum.

- Ono što govorim ljudima je da mi je Portland praktično spasio karijeru. Prelazak u Blejzerse je došao u savršenom trenutku i u mom životu i u mojoj karijeri. To mi je bilo potrebno, to Porltandovo okruženje koje mi je dalo priliku da na kraju dana shvatim da mogu da se posvetim svom telu i psihičkom stanu. Sve to mi je Portland omogućio, a i ja sam Porltandu bio potreban, sa košarkaške strane gledano. Uvek mogu da kažem "Bog ne pravi grečke" i ponoviću da je moj dolazak u Portland došao u ključnom trenutku i iskoristiću to na najbolji mogući način. Ukoliko to svi vide, to je prava stvar. Mnogo sam srećan što sam ovde i što igram sa fantastičnim ljudima koji košarku vole mnogo i sa kojima delim sva iskustva. Eto, zato je sve ovo vrlo važno - poručio je Entoni.

Entoni je u ligu došao kao nekadašnji student univerziteta Sirakjuz, njegova omiljena škola iz detinjstva, a svojim sjajnim igrama im je doneo i šampionsku titulu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.