GOBER DONIRAO VIŠE OD POLA MILIONA DOLARA POMOĆI: Ima grižu savesti zbog neodgovornog ponašanja!
Rudi Gober i Donovan Mičel, Foto: AP

ugrozio je mnoge

GOBER DONIRAO VIŠE OD POLA MILIONA DOLARA POMOĆI: Ima grižu savesti zbog neodgovornog ponašanja!

On je novac uplatio kao pomoć radnicima u dvoranama, ali i medicinskim radnicima koji se svakodnevno bore da zaustave epidemiju

Objavljeno:

Rudi Gober, prvi NBA košarkaš koji je zaražen koronavirusom, pokušava na sve načine da se iskupi zbog svog neodgovornog ponašanja kojim je ugrozio saigrače i druge ljude koji su se našli u njegovoj blizini.

Zato je centar Jute odlučio da krene stopama brojnih NBA igrača koji uplaćuju novac za pomoć radnicima u medicinskim ustanovama, ali i zaposlenima u dvoranama, koji ostaju bez primanja zbog prekida sezone i neigranja utakmica.

Za razliku od drugih igrača, verovatno zato što oseća i veću grižu savesti, Francuz je odlučio da uplati 500.000 dolara zaposlenima u "Vivint Smart Houm" areni i radnicima medicinskim ustanovama.

- Ova donacija je mali znak pažnje kako bih pokazao zahvalnost i pružio podršku svima koji su na udaru (koronavirusa) i ovo je samo prvi korak i prvi potez koji ću povući po ovom pitanju - rekao je Gober.

Novac će takođe ići i radnicima u areni Oklahoma Siti Tandera, kao i svim radnicima u medicinskim ustanovama, koji rade na lečenju, prevenciji i suzbijanju koronavirusa u Juti, Oklahomi i Francuskoj.

Gober se ponašao prilično neodgovorno i nesmotreno i sprdao se na račun koronavirusa pre nego što je saznao da je upravo on zaražen, a zbog toga je zarazio i svoje saigrače Donovana Mičela i Emanuela Mudiajia, kao i jedno dete kome je davao autogram.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.