OGLASILI SE IZ ZVEZDE POSLE VESTI DA JE IGRAČ REALA ZARAŽEN: Zna se stanje crveno-belih igrača, ali i dalji planovi
KK Crvena zvezda, Foto: Emilija Jovanović

TO SE ČEKALo

OGLASILI SE IZ ZVEZDE POSLE VESTI DA JE IGRAČ REALA ZARAŽEN: Zna se stanje crveno-belih igrača, ali i dalji planovi

Direktno iz Madrida

Objavljeno: 14:42h

Košarkaši Crvene zvezde nalaze se u Madridu, gde je odložena njihova utakmica sa Realom ove večeri zbog koronavirusa, a posle vesti da je jedan košarkaš Kraljevskog kluba zaražen koronom, oglasili su se i iz kluba sa Malog Kalemegdana i odagnali sve sumnje da se možda i neki njihov igrač zarazio.

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je i zvanično dobio odluku od strane čelnika Evrolige da se ovogodišnje takmičenje privremeno prekida.

Prvi tim KK Crvena zvezda neće igrati svoj meč u Madridu u okviru 29.kola protiv madridskog Reala koji je bio zakazan za četvrak u 21 sat u „Wizink Centru“. Ekipa se trenutno nalazi u Madridu u hotelu, a klub čini sve neophodne radnje da ekipu što pre vrati iz Španije tokom dana u Beograd.

O svim daljim koracima vezanim za pandemiju virusa „Kovid 19“ i takmičenjima u kojima učestvuje, KK Crvena zvezda obavestiće javnost u narednim danima.

Pošto se pojavila informacija da je jedan košarkaš Reala zaražen koronavirusom delegacija crveno-belih u Madridu nije imala nikakav kontakt sa igračima Reala, niti je bila u svlačionicama hale i na terenu Wizink Centra. Prvi tim nije imao nikakav trening u sredu uveče, već je sve vreme u hotelu, a ekspedicija Crvene zvezde trebalo bi tokom popodneva da se vrati za Beograd - istakli su iz kluba sa Malog Kalemegdana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.