ČIM JE EVROLIGA DONELA ODLUKU, JAVIO SE PARTIZAN: Iz Humske se obratili Grobarima - ovo je mnogo važno!
KK Partizan, Foto: Starsport©

ČUJTE I POČUJTE

ČIM JE EVROLIGA DONELA ODLUKU, JAVIO SE PARTIZAN: Iz Humske se obratili Grobarima - ovo je mnogo važno!

Košarkaši crno-belih trebalo je da igraju pred punom Arenom sa Uniksom, ali od tog meča za sada verovatno neće biti ništa

Objavljeno: 14:36h

Usled novonastale situacije oko pandemije koronavirusa, Evroliga je donela odluku da se ugleda na NBA i da pod hitno suspenduje sva takmičenja u istoimenom takmičenju i Evrokupu.

Zbog toga, pod velikim znakom pitanja je hoće li meč između Partizana i Uniksa uopšte biti održan naredne sedmice, za kada je bio zakazan pred prepunom Arenom.

Čim je Evroliga donela odluku da razmisli o suspendovanju oba svoja takmičenja, oglasili su se iz Humske saopštenjem upućenim Grobarima, koje vam prenosimo u celosti.

- KK Partizan NIS obaveštava svoje navijače da će poštujući odluke državnog vrha Republike Srbije i preporuke svih relevantnih zdravstvenih organizacija, postupati u skladu sa pravilima ponašanja koja za cilj imaju suzbijanje širenja кoronavirusa. Istovremeno, klub želi da obavesti navijače da niko neće ostati oštećen usled novonastale situacije, ali da će o daljim koracima, obavestiti javnost nakon konačne odluke Evrolige i ABA lige o nastavku takmičenja - stoji u saopštenju kluba iz Humske.

Dakle, ukoliko se utakmice budu igrale pred praznim tribinama, ili uopšte ne budu igrale, crno-beli će vratiti novac svojim vernim pristalicama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.